04.03.2021

Nova trgovina SPAR Drska v Novem mestu odprta

SPAR Slovenija je 4. marca, v krajevni skupnosti Drska v Novem mestu odprl novo trgovino. Hipermarket SPAR, ki je že 107. trgovina v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR, je zgrajen v skladu z najmodernejšim konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR. Ob otvoritvi je podjetje SPAR Slovenija eni izmed treh lokalnih organizacij, ki je od kupcev v novi trgovini prejela največ glasov, doniralo 3.000 evrov. Kupci so lahko z žetoni v trgovini glasovali za Prostovoljno gasilsko društvo Šmihel, Športno društvo Drska ali pa Osnovno šolo Drska.

Investitor gradnje MM ETA Nepremičnine d.o.o. je objekt, v katerem se nahaja nov hipermarket SPAR Drska, zgradil v osmih mesecih v sodelovanju z izvajalcem gradbenih del podjetjem CGP, družbo za gradbeništvo, inženiring, proizvodnjo in vzdrževanje cest. Skupna investicija podjetja SPAR Slovenija za opremo nove trgovine je znašala 1,4 milijona evrov. Hipermarket SPAR obsega skupaj več kot 1.780 kvadratnih metrov sodobno urejene površine, njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v novem hipermarketu skrbelo 27 ljudi, zaposlenih za polni delovni čas. Poleg trgovine SPAR bo v objektu tudi Lekarna, ki se bo odprla konec meseca. Pred trgovino je prostor za brezplačno parkiranje 93 vozil.

Trgovina SPAR Drska v Novem mestu ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave je na začetku trgovine oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene tople jedi, sendviči in solate, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v Spar Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

SPAR Slovenija bo s svojo novo trgovino na Drski poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR DRSKA, NOVO MESTO:
PON–SOB: 8.00–20.00;
NED: ZAPRTO


Vljudno vabljeni!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>