01.08.2019

Nova trgovina SPAR v Mozirju

SPAR Slovenija je 1. avgusta v Mozirju odprl svojo 103. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Slovesnega odprtja nove trgovine, ki se nahaja na Cesti na Lepo Njivo 4, se je poleg predstavnikov podjetja SPAR Slovenija udeležil tudi župan Ivan Suhoveršnik. Ob tem dogodku je podjetje SPAR Slovenija podarilo 4.000 evrov Osnovni šoli Mozirje za prenovo šolske knjižnice.

SPAR Slovenija je nov supermarket SPAR v Mozirju zgradil v petih mesecih v sodelovanju z izvajalcem gradbenih del podjetjem VG5, gradnja, inženiring in svetovanje d.o.o. Arhitekturni načrt objekta so pripravili Miha Furlan, univ. dipl. inž. arh., iz podjetja Artoda, d. o. o. ter arhitekti podjetja ibTechno d.o.o.

Skupna investicija gradnje objekta in opreme je znašala 5,5 milijona evrov. Nova trgovina SPAR obsega skupaj skoraj 1.400 kvadratnih metrov sodobno urejene površine, njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Pred trgovino je prostor za parkiranje 89 vozil. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v novem supermarketu skrbelo 25 zaposlenih.

Trgovina SPAR v Mozirju ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR in INTERSPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave obiskovalce na začetku trgovine pozdravi oddelek kruha in peciva, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse, mesnica ter ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene jedi, sendviči, solate in sladice, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »System Transkritisch CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov.

SPAR Slovenija je s svojo novo trgovino v Mozirju poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR MOZIRJE:
PON–SOB: 8.00–20.00; NED: 8.00 – 13.00

Prenesite objavo za medije
Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz