19.05.2021

Nova trgovina SPAR Pilon v Trbovljah

SPAR Slovenija je v četrtek, 20. maja, v Trbovljah odprl novo trgovino. Hipermarket SPAR je skupno že 108. trgovina v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR ter druga v Trbovljah. Je del nakupovalnega centra Pilon in je zgrajena v skladu z najmodernejšim konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci bodo lahko z žetoni v trgovini glasovali za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirali bodo med Prostovoljnim gasilskim društvom Trbovlje, ki bo namenilo sredstva za nakup zaščitne opreme, med Društvom prijateljev mladine Trbovlje, ki bo sredstva namenilo počitniškemu varstvu otrok ali pa med Dnevnim centrom Šent Trbovlje, ki bo sredstva namenilo za športne pripomočke.

Investitor gradnje TAIMANA d.o.o. je objekt Pilon, v katerem se nahaja nov hipermarket SPAR, zgradil v dobrih sedmih mesecih v sodelovanju z izvajalcem gradbenih del podjetjem KOGRAD-IGEM d.o.o. Skupna investicija podjetja SPAR Slovenija za opremo nove trgovine je znašala 1,5 milijona evrov. Hipermarket SPAR obsega skupaj več kot 1.820 kvadratnih metrov sodobno urejene površine. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v novem hipermarketu skrbelo 28 ljudi, zaposlenih za polni delovni čas. V nakupovalnem centru PILON novo trgovino SPAR dopolnjujejo tudi številne druge trgovine in lokali, od velike drogerije, trgovine z oblekami, trgovine s čevlji, trgovine s športno opremo, do trgovine za male živali in gostinskim lokalom. Površina nakupovalnega centra PILON znaša skupno 9.000 kvadratnih metrov. Vsem obiskovalcem bo na voljo 179 brezplačnih parkirnih mest.

Trgovina SPAR Trbovlje ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave je na začetku trgovine oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene tople jedi, sendviči in solate, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v Spar Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.
SPAR Slovenija bo s svojo že drugo trgovino v Trbovljah poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR PILON TRBOVLJE:
PON–SOB: 8.00–20.00;

Vljudno vabljeni!

vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več