18.10.2023

Nova trgovina SPAR v Cerkljah na Gorenjskem

Spar Slovenija je danes, 19. oktobra, odprl novo trgovino na Slovenski cesti v Cerkljah na Gorenjskem. Nov supermarket je umeščen na odlični lokaciji na prehodu iz Ljubljanske kotline v visokogorski svet Kamniško-Savinjskih Alp, na stičišču pestrega naravnega okolja in bogate kulturne krajine. Zgrajen je v skladu z najmodernejšim konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR. Ob otvoritvi bo podjetje Spar Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov.

SPAR Slovenija je novo trgovino SPAR v Cerkljah na Gorenjskem zgradil v petih mesecih v sodelovanju z gradbenim podjetjem Tosidos d.o.o. Nova poslovalnica obsega več kot 1000 kvadratnih metrov površine, v sklopu njene izgradnje pa je podjetje zgradilo tudi novo krožišče, ki omogoča lažji in varnejši dostop do trgovine. Pred poslovalnico je na voljo 57 parkirnih mest, za vse tiste, ki se bodo po nakupih odpravili z električnimi vozili, pa tudi električna polnilnica Megatel. Prijetno nakupovalno izkušnjo in zadovoljstvo kupcev zagotavlja uigrana ekipa 22 sodelavcev, zaposlena za polni delovni čas.

Kupci lahko izbirajo med pestro in kakovostno ponudbo najrazličnejših izdelkov, ki vključuje tudi bogato založen oddelek sadja in zelenjave. V izboru dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi Spar To Go obiskovalci najdejo raznovrstne sendviče in solate, manjka pa niti pestra izbira kruha in pekovskih izdelkov na samopostrežnem oddelku ter dobro založena ribarnica, mesnica in delikatesa. Za vse tiste, ki si želijo opraviti hiter nakup, so na voljo tri hitre blagajne.

Trgovina združuje tudi trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje, ki so značilni za trgovine SPAR po vsej Sloveniji. Za osvetlitev skrbijo varčne LED žarnice, za vzdrževanje primerne temperature objekta pa sodoben sistem talnega ogrevanja in hlajenja, ki uporablja 100 % naravni plin CO2. Slednji je stalnica v vseh novih trgovinah SPAR, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov in je posledično okolju prijaznejši. V trgovini je med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne steklene embalaže v avtomatih Tomra, s katerim lahko kupci podprejo krožno gospodarstvo.

Odprtje nove trgovine je Jure Petkovšek, izvršni direktor Spara Slovenija, pospremil z besedami: »Prebivalci Cerkelj na Gorenjskem so z novim, težko pričakovanim supermarketom dobili trgovino, ki sledi sodobnim nakupovalnim trendom. Prepričani smo, da bo s svojo bogato ponudbo izdelkov in prijetnim ambientom ter uigrano ekipo zaposlenih zadovoljila želje ter pričakovanja krajanov.«

Otvoritev trgovine je podjetje Spar Slovenija popestrilo z glasovanjem kupcev o višini donacije za tri izbrana društva, ki  jo bo razdelil med Prostovoljno gasilsko društvo Cerklje, ki bo denar namenilo za nakup gasilske opreme, Osnovno šolo Davorina Jenka, ki bo denar porabila za potrebe sanacije po poplavah, ter Družinski in mladinski center Cerklje, v katerem bodo z donacijo opravili nakup pripomočkov za vodene delavnice.

PROGRAM OB OTVORITVI:
Od 9. ure dalje:                   

  • svečana otvoritev                                
  • zabava z DJ-jem                                  
  • brezplačne degustacije
  • nagradne igre
  • igriva košarka z nagradami
  • Kulturno društvo Godba Cerklje

DELOVNI ČAS SPAR CERKLJE NA GORENJSKEM:
PON – SOB: 8:00 – 20:00

Vljudno vabljeni!  

Otvoritveni letak
vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več