27.08.2020

Nova trgovina SPAR v Logatcu

SPAR Slovenija je v četrtek, 27. avgusta, v Logatcu odprla svojo 106. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Nova trgovina SPAR se nahaja na Cesti talcev 16 in je zgrajena v skladu s konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR.

SPAR Slovenija je nov hipermarket SPAR v Logatcu zgradil v sedmih mesecih. Nova trgovina SPAR obsega skupaj skoraj 1.700 kvadratnih metrov sodobno urejene površine, njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Poleg trgovine, kjer je prostor za parkiranje 90 vozil, je tudi gostinski lokal. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v novem hipermarketu skrbelo 30 zaposlenih.

Trgovina SPAR v Logatcu

Trgovina SPAR v Logatcu ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR in INTERSPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave obiskovalce na začetku trgovine pozdravi oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene jedi, sendviči in solate, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov.
 
SPAR Slovenija bo s svojo novo trgovino v Logatcu poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR LOGATEC:
PON–SOB: 8.00–20.00 

Vljudno vabljeni!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>