07.06.2021

Ob odprtju trgovine SPAR Pilon donacija trem lokalnim organizacijam

SPAR Slovenija je v nakupovalnem centru Pilon Trbovlje konec maja odprl svojo že 108. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so razdelili donacijo 3.000 evrov trem lokalnim organizacijam, za katere so glasovali kupci. Največ glasov je prejelo Društvo prijateljev mladine Trbovlje, ki prejme donacijo v višini 1.500 evrov. Sledilo je Prostovoljno gasilsko društvo Trbovlje, ki prejme donacijo v višini 1.000 evrov, dnevnemu centru Šent Trbovlje pa je pripadla donacija 500 evrov.

Društvo prijateljev mladine Trbovlje bo sredstva namenilo počitniškemu varstvu otrok. »Za donacijo smo iskreno hvaležni. Z vašo pomočjo bomo naš poletni počitniških program še nadgradili in se potrudili, da otrokom omogočimo brezskrbne, kakovostno preživete počitnice v družbi vrstnikov tako v domačem kraju kot na letovanju,« je povedala predstavnica društva Lavra Izgoršek. 

Prostovoljno gasilsko društvo Trbovlje bo donacijo namenilo za nakup in vzdrževanje gasilske opreme. »Člani Prostovoljnega gasilskega društva Trbovlje-mesto se zahvaljujemo podjetju Spar Slovenija za donacijo finančnih sredstev. Prostovoljno gasilsko društvo Trbovlje-mesto je osrednja gasilska enota v Občini Trbovlje in tudi gasilska enota širšega pomena za območje celotnega Zasavja, kar pomeni, da posredujemo tudi ob prometnih nesrečah, nesrečah z nevarnimi snovmi ali v primeru, ko je potrebno reševanje na vodi na celotnem omenjenem območju. Zato mora naša gasilska enota razpolagati s številčno in izpravno gasilsko opremo, ki pa je draga – tako za nakup kot tudi vzdrževanje. Ravno zato nam res veliko pomenijo donacije, zaradi katerih še lažje vzdržujemo ustrezno opremljenost,« je povedal predsednik PGD Trbovlje-mesto Marko Zaletel.

»V imenu društva ŠENT – Slovenskega združenja za duševno zdravje, enote Trbovlje – iskrena hvala za velikodušno donacijo, ki bo vključenim v programa Dnevni center in Socialna vključenost omogočila kakovostno preživljanje časa in s tem izboljšanje njihovega življenja. Darovana sredstva bodo pripomogla k obogatitvi programov ter doseganju višje stopnje vključitve posameznikov s težavami v duševnem zdravju v družbo. Z vašo pomočjo uresničujemo naše poslanstvo,« je v zahvali omenila Rebeka Novak, predstavnica trboveljskega dnevnega centra Šent.
 
Novi hipermarket SPAR Pilon odlikujeta moderna gradnja in energetska varčnost. Vgrajen ima okolju prijazen hladilni sistem »CO2«, ki za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov, opremljen pa je tudi z energetsko varčno razsvetljavo LED. V trgovini je na voljo pestra izbira bogato založenih in sodobno urejenih oddelkov, na katerih je moč najti vse za vsakdanje potrebe. Kupci lahko hiter nakup opravijo na štirih samopostrežnih blagajnah, za prijetno nakupovalno izkušnjo pa skrbi 28 zaposlenih. V hipermarketu je urejeno tudi zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v Sparu podpirajo krožno gospodarstvo.

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>