08.05.2020

Vrata odprl INTERSPAR Aleja v novem nakupovalnem središču Aleja

SPAR Slovenija je danes, 8. maja, ob otvoritvi nakupovalnega središča Aleja v Ljubljani odprl svojo 105. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Moderno oblikovana in kupcem prijazna trgovina INTERSPAR Aleja ponuja popolno nakupovalno izkušnjo, pri njenem načrtovanju in gradnji pa so veliko pozornost namenili tudi energetski varčnosti.  

Spar Slovenija

Skupna investicija gradnje in opreme trgovine INTERSPAR Šiška v nakupovalnem središču Aleja je znašala 6,8 milijona evrov. Trgovina se razprostira na skupno 5.262 kvadratnih metrih, za potrebe kupcev pa bo skrbelo več kot 100 zaposlenih.

Trgovina INTERSPAR Aleja v nakupovalnem središču Aleja ima vse elemente moderne gradnje in združuje številne tematsko urejene oddelke: ob vhodu kupce pričaka bogato založen program SPAR To Go, ki se ga bodo razveselili predvsem obiskovalci s hitrim življenjskim slogom, saj ponuja mnoge dnevno sveže in v trgovini pripravljene obroke, kot so pice, sendviči, solate ter sladice. Osrednji del trgovine predstavlja delikatesni otok z raznovrstno izbiro salam, sirov in različnih mesnih ter mediteranskih specialitet. Sodobna Pekarna Spar nudi več kot 90 vrst okusnih, sveže pečenih izdelkov, pa tudi samopostrežno točko, ki kupcem omogoča, da najljubše pekovske izdelke samostojno naberejo in jih stehtajo. Vedno sveže in sproti pečene tople dobrote dopolnjuje še pestra ponudba več kot 40 vrst pekovskega peciva in sladic. V Sparovi mesnici se bodo kupci razveselili svežega mesa različnih dobaviteljev in mesnih izdelkov lastne priprave, za posebne priložnosti pa bodo lahko posegli po izbranih specialitetah z vsega sveta. Ljubitelje morske hrane bo nakupovalna pot vodila do ribarnice s široko paleto sladkovodnih in morskih rib, školjk ter zamrznjenih morskih plodov. Pravo tržnico pa predstavlja oddelek sadja in zelenjave, kjer obiskovalce vse leto razveseljuje pisan nabor svežega sadja in zelenjave, pri čemer je posebna pozornost namenjena tudi BIO pridelkom. Bogato ponudbo trgovine INTERSPAR Aleja v Ljubljani dopolnjuje atraktiven program Tchibo, ki zajema oblačila, spodnje perilo in izdelke za dom, ter pisani oddelki s tehniko, igračami, pisarniškim in šolskim materialom, kozmetiko in osebno nego ter čistili. Ob zaključku nakupovanja je kupcem na voljo osem sodobnih samopostrežnih in deset klasičnih blagajn.   

Ob izgradnji 13. trgovine INTERSPAR, so v podjetju SPAR Slovenija velik poudarek namenili trajnostni rabi energije, za kar so poskrbeli z energetsko varčno LED razsvetljavo, zaprtimi hladilniki ter zamrzovalniki. Za ogrevanje in hlajenje so vgradili sistem »System Transkritisch CO2«, ki odpadno toploto s pridom izkorišča za ogrevanje skladišča in medetaže s pisarniškimi prostori ter garderobami za 100 zaposlenih.

Otvoritev nove trgovine INTERSPAR Aleja v nakupovalnem središču Aleja je mag. Igor Mervič, generalni direktor podjetja SPAR Slovenija, pospremil z besedami: »V Sparu so kupci vedno na prvem mestu, zato smo v novo trgovino vložili veliko truda in poskrbeli za najsodobnejšo nakupovalno izkušnjo. Velika možnost izbire bo zadovoljila želje in potrebe slehernega kupca, prijeten ambient in ustrežljivost zaposlenih pa bosta obiskovalce zagotovo prepričala, da se bodo v našo najnovejšo in težko pričakovano trgovino INTERSPAR Aleja radi vračali.«

DELOVNI ČAS INTERSPARA ALEJA:
PON-SOB: od 8h do 21h
NED: zaprto

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>