31.08.2021

Prenovljen supermarket SPAR v Kranju ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je s svojo trgovino na Zoisovi ulici v Kranju prisoten že 28 let. Letos so trgovino popolnoma prenovili. S 1. septembrom, je sodobnejši supermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata.

Podjetju SPAR Slovenija je v slabih dveh mesecih uspelo prenoviti obstoječi supermarket. Investicija prenove je znašala približno 760 tisoč evrov in je zajemala predvsem celovito prenovo notranjosti trgovine skladno z novim konceptom, ki ga uvajajo v vse svoje trgovine SPAR. Supermarket se razprostira na skupaj 1.194 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 20 zaposlenih. Pred trgovino je prostor za parkiranje 80 vozil.

Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine, ki bo vključeval tudi izdelke slovenskih pridelovalcev, posebej izpostavljenih na lesenem kozolcu. Na voljo so tudi oddelek kruha in peciva s posebnim samopostrežnim oddelkom, delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter dobro založeni mesnica in ribarnica. Manjkala ne bo niti ponudba z alternativno prehrano in oddelek SPAR TO GO s pripravljenimi jedmi, sendviči in solatami, ki jih bodo lahko kupci odnesli s seboj. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so na voljo tudi tri samopostrežne blagajne.

Ob prenovi pa so v podjetju Spar Slovenija mislili tudi na trajnostni vidik trgovine. Supermarket SPAR v Kranju ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED in nov sistem hladilne tehnike, ki namesto okolju neprijaznega hladiva, plina R-404A, uporablja plin CO2. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR KRANJ, Zoisova 1:

PON–PET: 7:30 - 20:00;
SOB: 7:30 - 15:00

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>