23.10.2019

Prenovljeni hipermarket SPAR Šentjur ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je v Šentjurju pri Celju s svojo trgovino prisoten že več kot 15 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in jo 24. oktobra ponovno odprli v novi, modernejši podobi. Ob tem so pripravili dogodek za kupce, ki so trgovino že pogrešali.

AKR_ AKR_

Podjetju SPAR Slovenija je v dobrem mesecu dni uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Skupna investicija obnove objekta in opreme, ki jo je v celoti financiralo podjetje SPAR Slovenija, je znašala 1,3 milijona evrov. Vsa gradbena dela je izvedlo gradbeno podjetje MTE inženiring d.o.o., arhitekturno zasnovo zanjo pa je pripravil Miha Furlan, u.d.i.a. iz podjetja Artoda d.o.o. Prenova hipermarketa SPAR Šentjur je zajemala tako prenovo zunanjega dela trgovine kot posodobitev njene notranjosti. Trgovina ima sedaj popolnoma nov izgled, na novo pa je urejena tudi njena okolica. Novo fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Opremljena je z novimi reklamnimi napisi in podobami, ki ji dajejo sodoben pečat.

Hipermarket SPAR Šentjur se razprostira na skupaj 1787 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 27 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnova v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg njega so na novo urejeni tudi oddelki delikatesa, sveže meso, ribarnica, ki je obogatena s ponudbo zamrznjenih izdelkov in oddelek kruha in peciva. Po novem je na voljo tudi oddelek z alternativno prehrano ter pestra ponudba izdelkov Spar TO GO, ki so v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualni. Trgovina je opremljena z LED-razsvetljavo, ki je energetsko varčna.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR ŠENTJUR PRI CELJU:
PON–SOB: 8:00–20:00;
NEDELJA: 8:00 – 12:00

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte