27.03.2019

Prenovljeni supermarket SPAR Kamnik ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je s svojo trgovino v samem središču na Usnjarski cesti v Kamniku prisoten že 14 let. 28. marca letos je prenovljen, modernejši supermarket ponovno odprl svoja vrata. Ob tem so pripravili tudi dogodek za kupce, ki so trgovino pogrešali.

Nik Jarh AV Studio Nik Jarh AV Studio

Podjetju SPAR Slovenija je v slabem mesecu dni uspelo prenoviti obstoječi supermarket. Investicija prenove je znašala 600 tisoč evrov in je zajemala predvsem osvežitev notranjosti trgovine skladno z novim konceptom, ki ga uvajajo v vse svoje trgovine SPAR in INTERSPAR.

Supermarket SPAR Kamnik se razprostira na skupaj 1074 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 23 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine. Poleg njega so na novo urejeni oddelek kruha in peciva, ki ima tudi samopostrežni del, povečan je oddelek z mlečno ponudbo, na novo pa so v ponudbi izdelki alternativne prehrane, izdelki Spar TO GO, s pestro izbiro različnih sendvičev in solat ter ponudba kozmetičnih in higienskih izdelkov. Ob prenovi pa niso pozabili tudi na energetsko varčnost, saj je uporabljena LED-razsvetljava.

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR KAMNIK:
PON–PET: 7:30–20:00; SOB: 7:30-17:00; NEDELJA: 8:00 – 12:00

Prenesite objavo za medije
Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>