17.03.2020

Prestavljena otvoritev trgovine INTERSPAR Aleja v nakupovalnem središču Aleja

Zaradi izrednih razmer smo v podjetju SPAR Slovenija do nadaljnjega prestavili odprtje trgovine INTERSPAR Aleja v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani. Odprtje trgovine je bilo sicer načrtovano za četrtek, 19. marca 2020.

V podjetju SPAR Slovenija v celoti sledimo vladnim ukrepom in priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje, zato smo prestavili odprtje naše trgovine INTERSPAR Aleja v novem nakupovalnem središču Aleja, ki je bilo predvideno za četrtek, 19. 3.  

»Zaposleni in kupci so za nas vedno na prvem mestu, zato smo z obzirom na trenutne razmere sklenili, da odprtje nove trgovine INTERSPAR Aleja v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani do nadaljnjega prestavimo. Na tem mestu vsem svetujem, naj dosledno upoštevajo navodila pristojnih služb, da se vsi skupaj čim prej in predvsem zdravi vrnemo v ustaljene tirnice,« je ob tem poudaril mag. Igor Mervič, generalni direktor podjetja SPAR Slovenija.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>