02.12.2022

Pridružite se akciji Anine zvezdice in Spara Slovenija »Pomagajmo skupaj«

Dobrodelna organizacija Anina zvezdica in podjetje Spar Slovenija bosta v tradicionalni decembrski akciji »Pomagajmo skupaj« s pomočjo Sparovih kupcev enajstič zapored polepšala praznike družinam v stiski. Kupci lahko darujejo hrano za dober namen celoten mesec v vseh Sparovih in Intersparovih trgovinah po Sloveniji, Spar Slovenija pa bo Anini zvezdici podaril tudi finančno donacijo.

Že tradicionalna dobrodelna akcija »Pomagajmo skupaj« bo potekala od 1. do 31. decembra 2022, v tem času pa bodo imeli kupci v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner možnost darovati hrano z daljšim rokom uporabe v označene vozičke Anine zvezdice. Kupci lahko prispevajo izdelke, kot so čaj, kava, mleko, moka, olje, kis, namazi, omake, konzervirane jedi, vloženo sadje ali zelenjava, juhe iz vrečke, kosmiči, čokolino, marmelada, med, riž, testenine, polenta, zdrob, ješprenj, sladkarije, slani prigrizki, puding, začimbe, sladkor, sol, pa tudi izdelki za osebno nego in čistila.

Zbrane izdelke bodo prostovoljci Anine zvezdice, ki na čelu z ustanoviteljico Ano Lukner Roljić že več kot desetletje udejanjajo svoje poslanstvo pomagati ljudem v stiski, razdelili med pomoči potrebne družine.

Spar Slovenija in Anina zvezdica se že vnaprej zahvaljujeta vsem kupcem, ki bodo pomagali pri zbiranju hrane pomoči potrebnim ter razširili vest o akciji tudi med svoje bližnje in prijatelje.  

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>