03.06.2020

Posebno prodajno mesto z več kot 100 izdelki lokalnih podjetnikov v 13 trgovinah INTERSPAR

Štartaj Slovenija se je iz uspešnega projekta, ki smo ga začeli leta 2016 v podjetju Spar Slovenija s partnerjema medijsko hišo PRO plus in oglaševalsko agencijo Formitas, razvil v podjetniško gibanje. Veseli nas, da mlade podjetniške ekipe z našo podporo še danes rastejo in se razvijajo.

Odločili smo se, da 28 najbolj uspešnih podjetniških ekip letos še dodatno podpremo. Danes jih ponosno predstavljamo na ekskluzivno oznamčeni polici v vseh 13 trgovinah INTERSPAR. Gre za prvo tovrstno prodajno mesto v Sloveniji, ki namenja poseben prostor slovenskim izdelkom ter izpostavlja njihov pomen in inovativnost. Od zdaj lahko na enem mestu v trgovini najdete več kot 100 izdelkov mladih slovenskih podjetnikov iz projekta Štartaj Slovenija.

Studio Bomba Studio Bomba

Ob otvoritvi posebnega prodajnega mesta je generalni direktor SPAR Slovenija mag. Igor Mervič povedal: “Kljub negotovim časom smo se odločili, da s projektom Štartaj Slovenija nadaljujemo, zato smo za slovenske podjetnike ponovno ustvarili edinstveno priložnost. V naši trgovini vam tako predstavljamo novost, prvo tovrstno prodajno mesto v Sloveniji, na katerem lahko kupci najdejo več kot 100 izdelkov s slovenskim podpisom na enem mestu. Ker v podjetju Spar Slovenija s celostnim delovanjem podpiramo lokalne podjetnike, pridelovalce in predelovalce, čutimo to zavezo, da moramo stopiti skupaj in pomagati malim podjetjem, zdaj še bolj kot kadarkoli.”

Priložnost, da ponudbo naših trgovskih polic popestrijo z inovativnimi izdelki, je v 4 letih dobilo kar 36 podjetniških ekip. Sveža podjetniška energija je vsako leto znova dokazala, da se s pravim pristopom in predanostjo, tudi v trenutkih, ko bi bilo lažje odnehati, da uspeti. Velika večina še danes piše uspešne podjetniške zgodbe, razvija nove izdelke in ustvarja nova delovna mesta v Sloveniji ter s tem dokazuje, da sami zmoremo veliko, skupaj  zmoremo vse.

Hvala, ker podpirate svežo podjetniško energijo!

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte