12.01.2021

SPAR Slovenija skupaj s svojimi kupci poskrbel za rekordno donacijo Anini zvezdici

Anina zvezdica in SPAR Slovenija sta ob minulem koncu leta ponovno združila moči v svoji tradicionalni dobrodelni akciji, ki je tokrat potekala pod sloganom »Pomagajmo skupaj«. Že deveta zaporedna akcija je dosegla daleč največji uspeh doslej, saj je Spar ob izjemnem odzivu in pomoči svojih kupcev polepšal praznike kar 3.270 slovenskim družinam in posameznikom, ki živijo v hudem pomanjkanju. Za rekordno donacijo Anini zvezdici so s skupnimi močmi poskrbeli Spar z donacijo hrane v vrednosti 20.000 evrov ter njihovi kupci, ki so tekom decembra nesebično polnili vozičke s hrano. S tem so pokazali neverjeten čut za sočloveka ter vsaj nekoliko olajšali vsakdan tistim v stiski.

V minulem letu sta solidarnost in čut za sočloveka pridobila nov pomen, saj so se v luči težkih razmer številne družine in posamezniki soočili s pomanjkanjem.

V želji, da bi jim polepšala decembrske dni in pričarala čarobne praznike, sta SPAR Slovenija in Anina zvezdica že deveto leto zapored pripravila tradicionalno dobrodelno akcijo, ki je potekala pod imenom »Pomagajmo skupaj«. V Sparu so akcijo logistično podprli in Anini zvezdici darovali hrano v vrednosti 20.000 evrov, k sodelovanju pa ponovno povabili tudi svoje kupce in doživeli neverjeten odziv. S skupnimi močmi so osrečili kar 3.270 slovenskih družin in tako pokazali, da Slovenci znamo stopiti skupaj ter da dobrodelnost ni le beseda na papirju.

Ob zaključku akcije se je tudi pobudnica projekta Ana Lukner Roljič zahvalila vsem, ki so prispevali za družine v stiski: »V sodelovanju s podjetjem SPAR Slovenija že vrsto let pišemo neverjetno zgodbo, ki osrečuje na tisoče otrok, družin in posameznikov iz cele Slovenije. Hvala vsem Sparovim kupcem za sodelovanje. Močno čutim, da smo izjemno povezani in preprosto želimo pomagati. Ko delujemo iz srca, delamo čudeže. Dajati pomeni zares živeti.«

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz