07.02.2024

Spar predstavlja linijo izdelkov kakovostne pasje hrane Scotty nature in mačje hrane Molly nature iz naravnih sestavin

Spar Slovenija predstavlja linijo s široko ponudbo izdelkov pasje in mačje hrane, v katerih so uporabljene le naravne sestavine za optimalno in uravnoteženo prehrano štirinožnih prijateljev. Izdelki so po ugodni ceni na voljo ekskluzivno le v Sparovih trgovinah.

Kakovostna hrana s skrbno izbranimi sestavinami je ključna za srečno in zdravo življenje mačk in psov, saj jim zagotavlja potrebne hranilne snovi, ki podpirajo njihovo prebavo, krepijo imunski sistem ter prispevajo k zdravju kože in ohranjanju lepe dlake. V želji svojim kupcem ponuditi še bolj bogato izbiro hrane za domače ljubljenčke je Spar Slovenija na police postavil kakovostne izdelke linije pasje hrane Scotty nature in mačje hrane Molly nature iz naravnih sestavin. Izdelki zagotavljajo optimalno in uravnoteženo prehrano kosmatincev, za njihov nakup pa ne bo potrebno odšteti veliko denarja, saj so na voljo po dostopni ceni.  

Linija izdelkov pod sloganom »Med mačkami in psi se govori …« nagovarja vse ekološko usmerjene lastnike mačk in psov, ki z nakupom kakovostne hrane želijo investirati v zdravje svojih ljubljenčkov, in vse tiste, ki morajo zaradi zdravstvenega stanja svojih štirinožnih prijateljev kupovati boljšo in bolj naravno hrano.
 
V novi liniji izdelkov kupci najdejo tako mesne obroke kot tudi obroke iz mešanice mesa in zelenjave, ki ne vsebujejo žitaric. Izdelki ne vsebujejo konzervansov, barvil in umetnih arom in so brez dodanega sladkorja ali nadomestkov sladkorja. Obogateni so z vitamini in minerali, ki so potrebni za dobro počutje živali. Hrana vsebuje le naravne sestavine, pakiranja pa so prilagojena različnim velikostim živali. Za zdaj je na voljo 11 različnih izdelkov, od tega štiri za mačke in sedem za pse. Linija ponuja tudi štiri izdelke iz ekološke pridelave.  

Molly nature

Na Facebook strani Spar Slovenija od 7. do 20. februarja poteka nagradna igra, v kateri bo 50 lastnikov mačk in 50 lastnikov psov nagrajenih s hrano Scotty nature in Molly nature. Nagrajeni ljubljenčki bodo tako postali uradni preizkuševalci hrane iz predstavljene linije.  

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>