29.06.2022

Prenovljena trgovina SPAR v Rogaški Slatini ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je s svojo trgovino v Rogaški Slatini prisoten že 16 let. Letos so trgovino popolnoma prenovili in 30. junija je sodobnejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata.  

Podjetju SPAR Slovenija je v dveh mesecih uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Investicija prenove je znašala približno 2,9 mio evrov in je zajemala celovito prenovo notranjosti in zunanjosti trgovine, ki jo krasi nov nadstrešek, skladno z novim konceptom, ki ga uvajajo v svoje trgovine SPAR. Hipermarket se razprostira na skupaj 1.598 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 26 zaposlenih. Pred trgovino je prostor za parkiranje 95 vozil.

Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine, ki bo vključeval tudi izdelke slovenskih pridelovalcev, posebej izpostavljenih na lesenem kozolcu. Na voljo so tudi oddelek kruha in peciva s posebnim samopostrežnim oddelkom, delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter dobro založeni mesnica in ribarnica. Manjkala ne bo niti ponudba z alternativno prehrano in oddelek SPAR TO GO s sveže pripravljenimi jedmi, sendviči in solatami ter poseben prostor za hlajene pijače. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so od sedaj na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Ob prenovi pa so v podjetju Spar Slovenija mislili tudi na trajnostni vidik trgovine. Hipermarket SPAR Rogaška Slatina ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED in okolju prijaznejši sistem ogrevanja in hlajenja s plinom CO2. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

 

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR ROGAŠKA SLATINA:
PON–SOB: 8:00 – 20:00

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>