08.03.2023

SPAR s prenovljeno podobo na Jesenicah ponovno odpira svoja vrata

SPAR Slovenija je s svojo trgovino na Jesenicah prisoten že 19 let. Letos so trgovino popolnoma prenovili in jutri, v četrtek 23. februarja, ob 8. uri, bo sodobnejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Prostovoljnim gasilskim društvom Jesenice, Glasbeno šolo Jesenice ter Košarkarskim klubom Jesenice.

Podjetju SPAR Slovenija je v slabih dveh mesecih uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Investicija prenove je znašala približno 1,7 mio evrov in je zajemala celovito prenovo notranjosti. Hipermarket se razprostira na skupaj 1.915 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 28 zaposlenih. Pred trgovino je prostor za parkiranje 205 vozil.

Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine, ki bo vključeval tudi izdelke slovenskih pridelovalcev, posebej izpostavljenih na lesenem kozolcu. Na voljo so tudi oddelek kruha in peciva na postrežnem in samopostrežnem oddelku, delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter dobro založeni mesnica in ribarnica. Manjkala ne bo niti ponudba z alternativno prehrano in oddelek SPAR TO GO s sveže pripravljenimi sendviči, solatami, sladicami ter dopolnjeno ponudbo toplih jedi. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so po novem na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Ob prenovi pa so v podjetju Spar Slovenija mislili tudi na trajnostni vidik trgovine. Hipermarket SPAR Jesenice ima po novem vgrajeno varčno razsvetljavo LED in okolju prijaznejše zaprte hladilnike ter zamrzovalne omare. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

Otvoritev trgovine bo Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo razdelil med Gasilsko društvo Jesenice, ki bo denar namenilo za nakup gasilske opreme, med Glasbeno šolo Jesenice, ki bo denar porabila za nakup inštrumentov ter Košarkarski klub Jesenice, ki bo z donacijo kupilo novo košarkarsko opremo za otroke.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR JESENICE:
PON–SOB: 8:00 – 20:00

Vljudno vabljeni!

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>