18.03.2024

Spar Slovenija postal partner šova MasterChef Slovenija - najbolj priljubljene kuharske oddaje pri nas

Na televizijske zaslone se drevi vrača oddaja MasterChef Slovenija, ki velja za najbolj priljubljeni kuharski šov v Sloveniji. Letošnja sezona prinaša nekaj novosti, med njimi tudi to, da je po novem partner oddaje postalo trgovsko podjetje Spar, ki bo s širokim naborom izdelkov poskrbelo, da bodo tako jedi tekmovalcev kot tudi domače kulinarične kreacije gledalcev pripravljene z užitkom in iz kakovostnih sestavin. 

V Sparu so se za sodelovanje odločili, saj verjamejo v sporočilo kuharskega šova MasterChef Slovenija, ki ne le spodbuja kuhanje in ljubezen do kuhanja, ampak tudi poudarja pomen uporabe kakovostnih sestavin. V podjetju so prepričani, da je kuhanje lahko izjemno zabavno in da vsak posameznik lahko postane pravi mojster v svoji domači kuhinji. V Sparovih trgovinah je kupcem vedno na voljo široka ponudba kakovostnih izdelkov, ki gledalcem in vsem ostalim omogočajo, da si tudi doma pričarajo okusne kulinarične mojstrovine, ki jih občudujejo v oddaji.
 
Poleg tega je MasterChef Slovenija oddaja, ki povezuje družinske člane ter ustvarja prijetne trenutke, ko se vsi zberejo pred televizijskim zaslonom in navdušeno spremljajo kuharske podvige tekmovalcev. V Sparu  se zavedajo pomembnosti preživetega časa v krogu družine in spodbujajo tudi k skupnemu kuhanju. Da pa bodo kuharski izzivi izvedljivi, bodo v njihovih letakih in na njihovi spletni strani redno objavljali tedenske recepte, ki jih bodo pripravljali tekmovalci v oddaji. Recepti bodo na voljo TUKAJ. Vse originalne sestavine pa kupci najdejo v Sparovih trgovinah.

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz