22.11.2023

Spar Slovenija prejel prestižno nagrado FDI Award Slovenia za svoj doprinos slovenskemu gospodarstvu

Podjetje Spar Slovenija je dobitnik priznanja FDI Award Slovenia 2023, ki ga od leta 2006 podeljujeta Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter Javna agencija SPIRIT najboljšim tujim vlagateljem. Nagrado je Spar prejel v kategoriji pomemben vpliv na slovensko gospodarstvo.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter Javna agencija SPIRIT Slovenija sta včeraj podelila nagrade FDI Award Slovenia 2023, s katerimi vsako leto nagradijo najuspešnejša podjetja, ki so v delni ali 100-odstotni tuji lasti. Priznanje so podelili v štirih kategorijah, podjetje Spar Slovenija pa je prejemnik nagrade v kategoriji pomemben vpliv na slovensko gospodarstvo.

Nagrajenci pomembno prispevajo h gospodarski rasti celotne države. Ustvarjajo namreč nova delovna mesta, omogočajo dotok svežega kapitala, s tem pa večja vlaganja v razvoj in tehnologijo. Po mnenju komisije podjetje Spar Slovenija že od leta 1991 pomembno vpliva na slovensko gospodarstvo tudi s predstavitvijo inovativnih pristopov do kupcev. Njegova vloga je ključna tudi v podpori slovenske skupnosti, saj deluje kot sponzor dobrodelnih organizacij in dogodkov, hkrati pa podpira lokalne kmete in dobavitelje, kar prispeva k spodbujanju domačega gospodarstva.

»Prejem nagrade FDI Award Slovenia za podjetje izjemno priznanje in potrditev nenehnih prizadevanj za kakovostno ponudbo, inovacije ter trajnostno poslovanje,« pravi David Kovačič, glavni izvršni direktor podjetja SPAR Slovenija. »To nagrado razumemo kot potrditev uspešnega sodelovanja s slovensko skupnostjo ter kot spodbudo za nadaljnji razvoj in rast podjetja SPAR v Sloveniji,« dodaja.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>