10.12.2021

Spar v Ivančni Gorici podprl delovanje treh organizacij

SPAR Slovenija je v Ivančni Gorici odprl svojo že 110. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so namenili donacijo v skupni vrednosti 3.000 evrov trem lokalnim organizacijam, ki so jih izbrali Sparovi zaposleni. Sredstva so prejeli Center za zdravljenje bolezni otrok Šentvid pri Stični, Prostovoljno gasilsko društvo Ivančna Gorica in Krajevna knjižnica Ivančna Gorica.  

Ob odprtju novega hipermarketa Spar v Ivančni Gorici so zaposleni izbrali tri lokalna društva, kupci pa so z glasovanjem določili višino donacije, ki jo je prejelo posamezno društvo. Za donacijo v višini 1.500 evrov so izglasovali Center za zdravljenje bolezni otrok Šentvid pri Stični, ki bo sredstva namenil za nakup otroških oblačil, donacijo v višini 1.000 evrov je prejelo Prostovoljno gasilsko društvo Ivančna Gorica za nakup nove zaščitne opreme, 500 evrov pa Krajevna knjižnica Ivančna Gorica, ki bo donacijo namenila izvedbi dogodkov za otroke.

Pri gradnji novih trgovin Spar Slovenija vedno sledi načelu  modernosti in preprostosti. Hipermarket Spar v Ivančni Gorici, ki obsega več kot 1.700 metrov sodobne površine, ima tako vse elemente moderne gradnje s privlačnimi oddelki, ki ustrezajo sodobni nakupovalni izkušnji slehernega kupca. Pri tem pa je Spar vključil tudi trajnostni vidik, zato se nov hipermarket ponaša z učinkovitim, okolju prijaznejšim sistemom ogrevanja in ohlajevanja, varčno razsvetljavo LED ter polnilno postajo za električna vozila na parkirišču. V trgovini je med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s katerim  bodo lahko kupci podprli krožno gospodarstvo.  

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte