28.12.2021

Spar v Lescah podprl tri organizacije

SPAR Slovenija je 2. decembra v Lescah v okviru nakupovalnega središča na Hraški cesti odprli novo, večjo in sodobnejšo trgovino SPAR, zgrajeno z mislijo na varovanje okolja. Ob otvoritvi so namenili donacijo v skupni vrednosti 3.000 evrov trem lokalnim organizacijam, ki so jih izbrali Sparovi zaposleni. Sredstva so prejeli Prostovoljno gasilsko društvo Lesce, Varna hiša Gorenjske in Center za usposabljanje, delo in varstvo Radovljica.

 Ob odprtju novega hipermarketa Spar v Lescah so zaposleni izbrali tri lokalna društva, kupci pa so z glasovanjem določili višino donacije, ki jo je prejelo posamezno društvo. Za donacijo v višini 1.500 evrov so izglasovali Varno hišo Gorenjske, ki bo sredstva namenila nakupu ozimnice za mame in otroke, žrtve nasilja,  donacijo v višini 1.000 evrov je prejelo Prostovoljno gasilsko društvo Lesce za nakup novega vozila, 500 evrov pa Center za usposabljanje, delo in varstvo Radovljica, ki bo sredstva namenil nakupu igral ter športnih pripomočkov.

Pri gradnji novih trgovin Spar Slovenija vedno sledi načelu modernosti in preprostosti. Nov hipermarket Spar v Lescah, ki obsega več kot 1.900 kvadratnih metrov sodobne površine, ima tako vse elemente moderne gradnje s privlačnimi oddelki, ki ustrezajo sodobni nakupovalni izkušnji slehernega kupca. Pri tem pa je Spar vključil tudi trajnostni vidik, zato se nov hipermarket ponaša z učinkovitim, okolju prijaznejšim sistemom ogrevanja in ohlajevanja ter varčno razsvetljavo LED. V trgovini je med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s katerim  bodo lahko kupci podprli krožno gospodarstvo.  

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>