05.10.2023

SPAR v Ljubljani na Bavarskem dvoru odprl svojo četrto trgovino SPAR City

Spar Slovenija je na Slovenski ulici 54 v Ljubljani danes, 5. oktobra 2023, odprl novo trgovino tipa SPAR City, ki je popolnoma prilagojena urbanemu okolju, v katerem se nahaja. Trgovina omogoča hitre in priročne nakupe s smiselno izbrano in pestro ponudbo za vse mimoidoče, ki imajo med čakanjem na mestni avtobus ali pa pričetkom dela le še nekaj trenutkov časa za nakup malice in drugih priročnih izdelkov.  

Trgovina SPAR CITY na Bavarskem dvoru je četrta trgovina tega tipa v Sloveniji in je zasnovana v skladu z urbanim konceptom manjših, priročnih trgovin. Zgradba, v kateri se nahaja nova trgovina, je v lasti podjetja Petrol d.d. V sodelovanju z gradbenim podjetjem MTE d.o.o. je podjetje Spar Slovenija v dveh mesecih opremilo in pripravilo novo trgovino na odprtje. Gre za manjšo trgovino, skupna površina poslovalnice obsega nekaj več kot 400 kvadratnih metrov, kar bo kupcem omogočalo, da v kratkem času najdejo zase vse, kar potrebujejo. Bavarski dvor je vozlišče mestnih avtobusnih linij ter najfrekventnejše avtobusno postajališče v Ljubljani, poleg tega se nahaja v okolici poslovnih stavb, kjer se dnevno izmenjuje veliko število ljudi, zato bo izbrana ponudba izdelkov v priročni trgovini mimoidočim prihranila veliko časa. Za dobro založene trgovske police in prijetno nakupno izkušnjo skrbi 18-članska ekipa redno zaposlenih sodelavcev.

Kljub majhnosti nove poslovalnice je na voljo široka, raznolika in kakovostna ponudba izdelkov. Ta je prilagojena mestnemu načinu življenja in bo zadovoljila želje vseh mimoidočih, ki iščejo svež prigrizek za na pot ali zdravo malico za v službo. Poudarek je na ponudbi dnevno svežih in v trgovini pripravljenih izdelkov Spar TO GO, med katerimi so različne skodelice (veganske, z lososom, sadne …), sendviči, solate ter tudi tople jedi. Kruh in pekovsko pecivo si lahko obiskovalci nove trgovine izbirajo sami na samopostrežnem oddelku, v ponudbi pa so tudi številne, vnaprej pripravljene jedi, ki se jih pred zaužitjem enostavno le še pogreje. Za hiter nakup so na voljo štiri samopostrežne blagajne.  

Nova trgovina SPAR City Bavarski dvor vključuje tudi številne trajnostne rešitve. Celotna poslovalnica ima vgrajeno varčno LED-razsvetljavo, ki pripomore k manjši porabi električne energije, za ogrevanje in hlajenje pa ima trgovina nameščen okolju prijazen sistem, ki uporablja 100 % naravni plin CO2.

Ob otvoritvi četrte trgovine tipa SPAR City je glavni izvršni direktor Spara Slovenija David Kovačič povedal: »Veseli me, da smo Ljubljančanom ponudili še eno priročno in sodobno trgovino s smiselno široko in svežo ponudbo, prilagojeno dinamičnemu in hitremu tempu življenja na tako frekventni lokaciji v mestu. Verjamem, da bo med meščani postala prav tako priljubljena in nepogrešljiva kot je naša prva trgovina SPAR City na Čopovi ulici.«


PROGRAM OB OTVORITVI:
Od 9. ure dalje:                                                                    
-    svečana otvoritev                                                    
-    zabava z DJ-jem in uličnimi umetniki
-    kolo sreče z nagradami
-    brezplačne degustacije in sladko presenečenje


DELOVNI ČAS SPAR CITY BAVARSKI DVOR:
PON – SOB: 7:00 – 21:00