15.11.2023

Sparovim zaposlenim ob koncu leta za 13 odstotkov višje nagrade kot lani

Zaposleni v podjetju Spar Slovenija bodo ob koncu leta prejeli nagrado za poslovno uspešnost v višini 33 odstotkov plače delavca, nekateri zaposleni pa bodo deležni tudi nagrade za osebno uspešnost. Skupna povprečna letna nagrada bo tako znašala 645 evrov bruto na zaposlenega.  

Spar Slovenija bo svojim zaposlenim tudi v letošnjem decembru izplačal nagrade ob koncu leta, in sicer v povprečju 13 odstotkov višji skupni znesek kot lani. Nagrada, vezana na poslovno uspešnost podjetja, bo obračunana v višini 33 odstotkov plače delavca, do nje pa bodo upravičeni vsi zaposleni v podjetju, vključno z odsotnimi. Povprečno izplačilo poslovne uspešnosti bo znašalo približno 500 evrov bruto. Poleg tega bodo nekateri zaposleni prejeli dodatna sredstva kot nagrado za osebno uspešnost. Skupna nagrada za poslovno in osebno uspešnost bo tako znašala v povprečju 645 evrov bruto na zaposlenega, izplačana pa bo 11. decembra 2023.

Zadovoljstvo zaposlenih je eden osrednjih ciljev podjetja Spar Slovenija, zato mu posvečajo veliko pozornosti.  V letošnjem letu se je osnovna plača povišala v povprečju za 10 odstotkov, najnižje plače pa so se uskladile za 12 odstotkov. Prav tako so letos zaposlenim izplačali regres v višini 1.900 evrov, ki je bil med najvišjimi med slovenskimi trgovci.

vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več