15.09.2020

Štartaj Slovenija predstavlja nove izdelke izjemnih podjetnikov preteklih sezon

Za nami so štiri leta projekta Štartaj Slovenija in pogled na dosežke 27 podjetniških ekip, ki so na naše police trgovin Spar postavili več kot 170 izdelkov, nas navdaja z velikim ponosom. V tem času so podjetniki pridobili nova znanja, osvojili nove trge, ustvarili nova delovna mesta, prisluhnili kupcem in razvili inovativne izdelke, ki so popestrili našo ponudbo.

Junija smo vse izdelke Štartaj Slovenija predstavili na posebnem prodajnem mestu v trgovinah Interspar, zdaj pa smo se s partnerjema medijsko hišo PRO PLUS in oglaševalsko agencijo Formitas odločili, da mlade slovenske podjetnike še dodatno podpremo.

V 5. letu projekta vam s ponosom predstavljamo kar 29 novih izdelkov devetih izjemnih podjetniških ekip, ki jih že dobro poznate iz preteklih sezon. Na POP TV si boste lahko med oglasi ogledali kratke zgodbe podjetnikov ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkov, s katerimi se bodo potegovali za naziv HIT produkt 2020.

Ob tej priložnosti je generalni direktor SPAR Slovenija mag. Igor Mervič dejal:
“Z veseljem lahko rečem, da so podjetniki zelo aktivni, tudi v teh nepredvidljivih in za marsikoga težkih časih se trudijo in razvijajo nove izdelke, ki so inovativni in trajnostno usmerjeni. Izdelki so v skladu z našimi vrednotami, se pravi so iz naravnih sestavin, brez aditivov in konzervansov, z manj sladkorja, z bio certifikati ali v okolju prijazni embalaži. Pravijo, da ima vsaka kriza svojo priložnost, kar brez dvoma velja tudi zanje, zato jih v našem podjetju podpiramo še naprej. Ponosen sem, da smo skupaj začeli njihovo podjetniško pot, in tudi v prihodnje jim želim veliko uspehov. ”

Za podjetniki so meseci priprav, raziskav, trdega dela in odrekanj. Njihov trud je bil poplačan, ko so njihovi novi izdelki ugledali luč sveta. Na voljo so v vseh 13 trgovinah Interspar in 45 izbranih trgovinah Spar.

Tina Štrubelj, ustanoviteljica znamke Nelipot, je tako strnila misli ob začetku projekta:
“Izredno sem hvaležna za priložnost, v kateri lahko ponovno aktivno sodelujem v projektu Štartaj Slovenija, in neverjetno ponosna, ker Nelipot predstavlja najbolj srčno linijo do zdaj. Za nami je nekaj mesecev res trdega dela, izdelki so nastajali skoraj dve leti, na poti pa sem se srečevala z izzivi, ki so bili na trenutke na meji verjetnosti. Ampak – izdelki so tu, dovršeni in na policah Sparovih trgovin – to si zasluži veliko veselje! Seveda pa vsemu skupaj daje poseben zanos ponovno združevanje z ostalimi podjetniki ter sam medijski vrvež, ki spremlja ta projekt!”

Da je sodelovanje v projektu Štartaj Slovenija edinstvena poslovna priložnost, se strinjata tudi Karmen Meze in Neža Mlakar, ki stojita za znamko La Popsi:
“Dve leti nazaj nama je Spar skupaj s partnerji omogočil edinstveno priložnost, da Sloveniji predstaviva La Popsi in zaživiva svoje sanje. Odskočna deska je neponovljiva, pojavila pa se je nova priložnost za sodelovanje v 5. letu projekta, ki podpira izjemne podjetniške ekipe. Predstavljava se z La Popsi ledenimi kockami, izdelkom, ki ga na trgu še ni. Potrebuje malo več razlage, zato sva neizmerno hvaležni Sparu in partnerjem za podporo pri predstavitvi izdelka.”

La Popsi tokrat predstavlja ledene kocke za pripravo napitka iz 100% sadja, Uroš in Valentina sta pripravila bio sadne namaze Mr in Ms Jam z visokim sadnim deležem, Mul’c instant bio žitni obrok iz naravnih sestavin, Zivabowl pa mlečni napitek s kurkumo in kolagenom Zlati vir mladosti. Med naravnimi kozmetičnimi izdelki v trajnostni embalaži so tokrat Nelipot linija otroških kozmetičnih izdelkov OTROZHIZ ter 4KIDSANDUS šampon za krepitev in rast las, serum in krema za obraz s kolagenom. Odori v svojo linijo ekoloških čistil dodaja gel za toaletno školjko. Za vse ljubitelje malih živali je Yanika razširila svojo linijo naravnih izdelkov za nego hišnih ljubljenčkov, Medenka pa je iz čebeljega voska in naravnih pigmentov razvila Medenke voščenke.

Veseli nas, da je 9 izbranih podjetniških ekip izkoristilo edinstveno priložnost, da ponudbo naših trgovin popestri z izdelki, ki so prijazni do okolja, iz naravnih sestavin in z manj sladkorja. K tem vrednotam stremimo tudi v našem podjetju. Ponosni smo, da skupaj s podjetniki in partnerji že 5. leto zapored dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!

Hvala, ker podpirate svežo podjetniško energijo!

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte