07.12.2022

V Bovcu se je odprla 112. trgovina SPAR

SPAR Slovenija je v četrtek, 8. decembra, ob 9. uri v Bovcu odprla svojo novo trgovino. Supermarket SPAR je skupno že 112. trgovina v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Tekaškim društvom Bovec, Prostovoljnim gasilskim društvom Bovec ter Vrtcem Bovec.

SPAR Slovenija je nov supermarket SPAR v Bovcu zgradil v dobrih šestih mesecih v sodelovanju z gradbenim podjetjem Kolektor Koling d.o.o. Nova trgovina SPAR obsega 1.257 kvadratnih metrov površin, od tega predstavlja prodajni del približno 700 kvadratnih metrov, celotna investicija podjetja SPAR Slovenija v opremo in izgradnjo nove trgovine pa je znašala 4 mio evrov. Trgovina združuje trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje, ki zaznamuje trgovine SPAR po vsej Sloveniji. Za osvetlitev bodo skrbele varčne LED žarnice, za vzdrževanje primerne temperature objekta pa talno gretje in hlajenje ter sodobni sistem, ki uporablja 100 % naravni plin CO2. Slednji je stalnica v vseh novih trgovinah SPAR, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov in je posledično okolju prijaznejši. V trgovini bo med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne steklene embalaže v avtomatih Tomra, s katerim lahko kupci podprejo krožno gospodarstvo.

V ospredju trgovine se nahaja Sparova tržnica z bogato ponudbo sezonskega sadja in zelenjave, kjer pomembno mesto zavzemajo izdelki slovenskih pridelovalcev. Med izbiro dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi Spar To Go bodo obiskovalci našli raznovrstne sendviče in solate, ki se bodo odlično izkazali v trenutkih lakote in pomanjkanja časa. Na tem oddelku bodo lahko vsi obiskovalci trgovine imeli vpogled v pripravo jedi, ki bodo nastajali pod veščimi prsti zaposlenih na oddelku. Manjkala ne bo niti široka izbira kruha in pekovskih izdelkov na samopostrežnem oddelku ter dobro založena delikatesa, mesnica in ribarnica. Za prijetno nakupovanje in zadovoljstvo kupcev bo skrbela uigrana ekipa 22 sodelavcev, zaposlena za polni delovni čas, pred trgovino pa bo na voljo 69 brezplačnih parkirnih mest.

Odprtje že 112. trgovine Spar v Sloveniji je David Kovačič, generalni direktor Spara Slovenija, pospremil z besedami: »Prebivalci Bovca in okoliških krajev bodo z novim supermarketom dobili trgovino, ki sledi sodobnim nakupovalnim standardom, in prepričani smo, da bo zadovoljila želje ter potrebe slehernega kupca ter vseh turističnih gostov, ki te kraje radi obiščejo. Otvoritev bo pospremila tudi donacija trem lokalnim organizacijam, saj si prizadevamo biti pomemben partner okolju, v katerem delujemo.«

Otvoritev trgovine bo Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo razdelil med Tekaško društvo Bovec, ki bo denar namenilo za nakup opreme za atlete, Prostovoljno gasilsko društvo Bovec za nakup zaščitne gasilske opreme ter Vrtec Bovec za nakup knjigic in rekvizitov.

Vabljeni v najnovejšo trgovino SPAR v Sloveniji!

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR BOVEC:
PON–SOB: 8.00–20.00  

Oglejte si otvoritveni letak
vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več