15.02.2021

Znana vplivneža Teja in Jani Jugovic obiskala Zavetišče Ljubljana

Tik pred valentinovim so v Gmajnicah gostili posebne obiskovalce – znana slovenska vplivneža Cool Mamacita in Cool Fotr sta se z otroki odpravila v Zavetišče Ljubljana in v imenu podjetja Spar Slovenija tamkajšnjim kosmatincem dostavila posebno presenečenje. Družinica se je med obiskom spoznala z delovanjem zavetišča, zaposlenimi in predanimi prostovoljci, zavetiške živali pa nahranila s pasjo in mačjo hrano Scotty & Molly Premium.  

Teja in Jani se zavedata, da je prijateljstvo, ki se stke med človekom in živaljo, neprecenljivo, česar želita naučiti tudi svoje najmlajše. Cool družinica zato letos sodeluje v akciji zbiranja sličic Rekordomania 2 in odkriva osupljivi živalski svet, hkrati pa na Facebook profilu Spar Slovenija rešuje domiselne Garfieldove izzive. V sklopu zadnjega izziva sta se Teja in Jani z otroki odpravila v ljubljansko zavetišče za živali na Gmajnicah, kjer so morali uganiti, koliko paketkov hrane potrebuje zavetišče, da napolni vse skledice, iz katerih jedo živali. Da slednje niso ostale prazne, je poskrbel Spar Slovenija, ki je zavetišču doniral pol tone hrane za živali Scotty in Molly Premium.

Cool družinica se je spoznala tudi z delom zaposlenih in prostovoljcev ter sklenila: »Druženje z živalmi je čudovita izkušnja, ki ti lahko ogromno da. Odraščanje s kosmatinci otroke uči odgovornosti in empatije, prav vsakemu lastniku pa domača žival izkazuje prednost, zvestobo in ljubezen.«

V sklopu letošnje Garfieldove akcije Spar Slovenija razkriva, kako osupljiv je živalski svet. V ta namen bodo del sredstev od prodaje albumov Rekordomania 2 namenili nakupu pasje in mačje hrane Scotty in Molly Premium.  V Sparu bodo osmim zavetiščem za živali iz petih slovenskih regij namenili skupno za dve toni hrane.   

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz