29.03.2023

Zaposleni v Spar Slovenija bodo prejeli višji regres kot lani

Spar Slovenija, ki je lani izplačal največji regres v panogi, bo letos znesek prispevka za letni dopust še povišal. Maja 2023 bodo v Sparu Slovenija svojim zaposlenim namreč izplačali regres v višini 1.900 evrov bruto, kar v skladu s trenutnimi zakonskimi določili pomeni tudi 1.900 evrov neto.

Lansko leto so v Sparu izplačali najvišji regres med slovenskimi trgovci, ki je znašal 1.800 evrov neto, prav tako pa so bile vrednosti nagrad za poslovno in osebno uspešnost ob koncu leta 2022 višje kot sicer v panogi maloprodaje živil v Sloveniji.

Zadovoljstvo zaposlenih je eden osrednjih ciljev podjetja Spar Slovenija, zato mu posvečajo veliko pozornosti. Januarja letos so vsem zaposlenim zvišali osnovne plače, in sicer v povprečju za 10 %, najnižje plače pa so se uskladile za 12 %. Po višanju plač je višji znesek regresa naslednji korak v prizadevanjih Spar Slovenija, da svoj uspeh deli z zaposlenimi, ki so s predanostjo bistveno pripomogli k dobremu poslovanju podjetja.  

vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več