NAGRADNA IGRA!

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri!

Dodatne informacije in pomoč:

080 82 44

po e-pošti
[email protected]

PON. - PET.: 08:00 - 19:00

Strinjam se s pravili in pogoji nagradne igre:*

Poglej pravila

 

Družba SPAR Slovenija d.o.o. z vašimi osebnimi podatki ravna skladno z veljavno zakonodajo in drugimi predpisi. Več o tem si lahko preberete tukaj. Z označitvijo spodnjih polj potrjujete, da ste seznanjeni s pravili nagradne igre oz. obdelavo osebnih podatkov, kot je specificirano ob vsakem polju.

 

Podatki, označeni z *, so obvezni za sodelovanje v nagradni igri.

 

Kadarkoli lahko zahteve prenehanje ali omejitev uporabe vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko kadarkoli prekličete pisno soglasje oz. zahtevate, da se vam ne pošilja sporočil z neposrednim trženjem. To lahko storite z dopisom na SPAR Slovenija d.o.o., Letališka 26, 1000 Ljubljana ali na [email protected]. Kar se tiče obdelave vaših osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se na vas nanašajo, do popravka, omejitve obdelave, prenosa podatkov, izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo in drugimi predpisi. Zahteve vezane na osebne podatke lahko posredujete na prej navedena naslova ter na pooblašč[email protected].

*obvezno

Dodatne informacije in pomoč:

080 82 44

po e-pošti
[email protected]

PON. - PET.: 08:00 - 19:00

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>