Restavracija INTERSPAR
Dobrodošli v restavracijah Interspar!

Najboljša izbira toplih jedi, hladnih predjedi ter različnih vrst solat in sladic!

ZA VSE OKUSE!

Restavracija INTERSPAR

V naših 9 restavracijah Interspar po Sloveniji vsak dan skrbimo za najboljšo izbiro toplih jedi, hladnih predjedi ter različnih vrst solat in sladic. Nudimo vam tudi vrsto najrazličnejših pijač in toplih napitkov, ki jih lahko naročite poleg izbrane jedi. Posebno pozornost v naših restavracijah namenjamo študentom s pestro izbiro jedi na študentske bone ter upokojencem s posebnimi mesečnimi ugodnostmi. Želimo vam dober tek in vas vabimo, da obiščete katero od naših restavracij Interspar – prepričani smo, da boste v bogati ponudbi našli tudi kaj zase!

PRENOVLJENA RESTAVRACIJA INTERSPAR V EUROPARKU MARIBOR

Moderno zasnovana restavracija gostom nudi prijetno vzdušje na stari lokaciji z razgledom na reko Dravo in slikovito kuliso starega mestnega jedra.

Goste bo od sedaj navduševal prenovljen samopostrežni oddelek, ki se ponaša z najsodobnejšo opremo, vanj pa smo umestili tudi nov solatni bar in dodatne vitrine. Za najmlajše smo poskrbeli s posebnim otroškim kotičkom, starši pa bodo lahko medtem uživali v moderno zasnovanem baru, ki nudi še večje udobje.
Poleg prenove ambienta smo posebno pozornost namenili tudi razširitvi in nadgradnji ponudbe, saj smo za goste pripravili bogat izbor solat iz solatnega bara in pester nabor dnevno sveže pripravljenih jedi. Pravo kulinarično izkušnjo zagotavljajo tudi okusne jedi z žara, ki jih kuharski mojstri pripravljajo kar pred očmi gostov.