Sorbet iz prezrelih jagod - chef Marko Pavčnik
Zakaj ne vidite vsebine?
Sorbet iz prezrelih jagod - chef Marko Pavčnik
Sorbet iz prezrelih jagod - chef Marko Pavčnik
Sorbet iz prezrelih jagod - chef Marko Pavčnik

Sorbet iz prezrelih jagod

Marko Pavčnik
Marko Pavčnik
Marko Pavčnik
Marko Pavčnik
Čas aktivne priprave
15
min
Čas priprave

Sestavine

  • Jagode 500 g
  • Med 30 g
  • Sladkor 50 g
  • Voda 50 g
  • Sok limete 1
  • Meta po okusu

Priprava

01

Vodo, sladkor in med zavremo. Prelijemo preko jagod, dodamo meto in limetin sok ter dobro zmiksamo, da dobimo gladek smoothie.

02

Tekočino zlijemo v sladoledni strojček ali pa zmrznemo v posodi. Če zmrzujemo v posodi, je potrebno zmes večkrat premešati med zmrzovanjem, da bo manj vodnih kristalov.