Polnjene krompirjeve polovice

chef Štefelin
chef Štefelin
chef Štefelin
chef Štefelin
Čas aktivne priprave
20
min
Čas priprave
10
min
Čas kuhanja
10
min
Čas peke

Sestavine

  • Krompir 4 kosi
  • Maslo 70 g
  • Sladka smetana 50 g
  • Solni cvet SPAR PREMIUM
  • Rumenjaki 4
  • Sir s črnimi tartufi SPAR PREMIUM 40 g

Priprava

01

2 krompirja prerežemo na polovice in izdolbemo v obliko skodelice. Kuhamo 10 minut. 2 krompirja olupimo in skuhamo za pire oz. nadev. Zmečkamo, dodamo maslo in toplo smetano. Solimo. V vsako krompirjevo skledico položimo rumenjak, nabrizgamo pire in posujemo s sirom s črnimi tartufi. Pečemo 10 min na 180⁰C.

Jesenska SPARBECEDA
Besedni zaklad

Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več