
10
PT10M min
PT10M min
Čas priprave
55
PT55M min
PT55M min
Čas pečenja
Sestavine
- Marinirana svinjska rebrca 0.5 kg
- Majoneza 2 žlici
- Tofu 4 kosi
- Paprika 1 kos
- Paradižnik 2 kosa
- Češnjev paradižnik 2 kosa
- Vložena koruza 2 kosa
- Sol 1 žlička
- Začimbe za žar 1 žlička
Priprava
01
Rebrca 50 minut pečemo na srednje vročem žaru in jih vmes večkrat obrnemo ter premažemo z oljem.
02
Medtem osušimo tofu, ga začinimo z začimbami za žar in položimo na žar. Pečemo približno 5 minut, da se spodnja stran dobro zapeče. Nato kose obrnemo in postopek ponovimo.
03
Postrežemo z žlico majoneze, rezinami paradižnika in paprike. Po želji dodamo češnjev paradižnik in vloženo koruzo.