20
PT20M min
PT20M min
Čas priprave
30
PT30M min
PT30M min
Čas pečenja
Sestavine
- Krap 1.5 kg
- Kokosova moka 150 g
- Čebula 2
- Česen 2 stroka
- Ingver 1 kos
- Čili paprika 2 kosa
- Sol 1 ščepec
- Olje 2 žlici
- Limonina trava 1 vejica
- Koriander 0.5 žličke
Priprava
01
Plod čilija prepolovimo in odstranimo semena, operemo limonino travo. Na fino sesekljamo čili, limonino travo in česen. Čebulo narežemo na kockice in ingver na tanke trakove. Vse skupaj zdrobimo v možnarju in dodamo koriander. Na koncu začinimo s soljo in dodamo kokosovo moko. Vse skupaj premešamo.
02
Aluminijevo folijo namažemo z oljem in krape položimo nanjo. Ribo napolnimo s kokosovo maso in na koncu namažemo še kožo.
03
Ribo ovijemo v aluminijasto folijo in na žaru pečemo približno 30 minut.Ponudimo jo s krompirjem v pečici ali poljubno prilogo.