Za popestritev velikonočne ponudbe je Spar skupaj s tremi Michelinovimi chefi, Urošem Štefelinom, Urošem Fakučem in Gregorjem Vračkom, razvil pet novih izdelkov. Novosti so rahla in aromatična, ročno pripravljena SPAR PREMIUM chefova colomba chefa Fakuča z mandljevo glazuro, celimi mandlji in s koščki belgijske čokolade ter kruh z drožmi iz štirih vrst mok SPAR PREMIUM kruh hiše Denk Gregorja Vračka. Kot glavna jed je na voljo mehko, sočno meso SPAR PREMIUM jagenjčka chefa Gregorja Vračka, mariniranega s chefovimi začimbami. Jagenjček je kuhan po sous vide metodi, kar pomeni, da se kuha 12 ur na 72 °C, priprava doma pa je zato zelo enostavna. Za sladico je chef Fakuč pripravil recept za SPAR PREMIUM chefov tiramisu, ki je ročno narejen v slaščičarni Pekarne SPAR, chef Štefelin, pa je delil recept za SPAR PREMIUM buhteljne, ki jih izdelujejo v manjši butični pekarni Kaučič. Zelo rahli in puhasti buhteljni so ročno izdelani in na voljo v dveh okusih – z mareličnim polnilom, ki vsebuje 65 % sadja ter s slivovim polnilom, ki vsebuje kar 75 % sadja. So popolni za ljubitelje sadnega polnila, njihov okus pa spominja na doma narejene buhtlje naših babic.
Vsi izdelki so narejeni iz skrbno izbranih in kakovostnih sestavin, ki združujejo tradicijo in kreativnost chefov. Na voljo bodo v Sparih in Intersparih.