Novo pri nas
Pohorska šunka, Filip Flisar Butchery

Originalna Pohorska šunka Filipa Flisarja v naših trgovinah

“Pohorske šunke so zašpanale na kuclih in to je to, ne.”

Se še spomnite te legendarne izjave Filipa Flisarja, ko je leta 2015 v Kreischbergu prečkal ciljno črto in postal svetovni prvak?

Izraz "pohorska šunka" je takrat postal prepoznaven po vsej Sloveniji, Filip Flisar pa je v spomin na to legendarno zmago za vas pripravil odlično Pohorsko šunko, ki vas že čaka na naših policah.

Pohorska šunka, Filip Flisar Butchery

"Pregrešno dobra"

Pohorska šunka Filipa Flisarja je iz mesa slovenskega porekla po najvišjih kakovostnih standardih, dobrobit živali pa je absolutna prioriteta pri zagotavljanju mesa za proizvodnjo.

Šunka je:

  • suho soljena, brez injiciranja,
  • začinjena z značilnimi pohorskimi začimbami kot so jerebika, brin in brusnice, ki originalni Pohorski šunki dodajo svežino in pohorski temperament,
  • naravno prekajena s pohorskim bukovim lesom, kar ji daje edinstven okus in iz sočnega mesa privabi značilen temperament.
Podcast Po mojem okusu - Filip Flisar
Podcast Po mojem okusu s Filipom Flisarjem

Boštjan Gorenc Pižama se je pogovarjal z vsestranskim Filipom Flisarjem, ki je razkril zanimive zgodbe svoje mladosti, tekmovalnih dni in sedanjosti. Pripravil pa je tudi božanski sendvič s Pohorsko šunko.

Velikonočne ideje in recepti

Za vas smo na enem mestu pripravili različne velikonočne ideje! Od receptov za klasične in sodobne velikonočne jedi pa do idej za barvanje pirhov in velikonočno ustvarjanje.

Nagradna igra

Lov na besedni zaklad je nazaj! Ste pripravljeni na izziv? Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več