JA, ITAK - MENJAJTE ZNAMKO, NE ŽIVLJENJSKEGA SLOGA!

JA, ITAK!

Preklopite na naše znamke in preprosto prihranite pri vsakem nakupu!

Lahko ugoden in kakovosten nakup opravite v eni trgovini? Ja, itak!

Nakupovanje nam običajno vzame kar nekaj dragocenega časa, še posebej, če je treba po izdelke v več trgovin. Opravek je precej enostavnejši, predvsem pa hitrejši, če vse potrebno kupimo na enem mestu. To je mogoče!  

Vse pod eno streho

Odločitev za nakup izdelkov naših znamk je racionalna, saj so ti kakovostni in obenem še cenovno ugodni. V Sparu lahko kupci najdete najširšo izbiro kakovostnih izdelkov naših blagovnih znamk po ugodnih cenah. Odločitev, kje kupovati, je tako na dlani.  

SPAR TRGOVSKA ZNAMKA

Kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje*.

SPAR trgovska znamka** ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Pomemben del naše ponudbe predstavljajo izdelki SPAR trgovske znamke. Pri njihovem razvoju se opiramo na strokovno znanje in smernice priznanih slovenskih inštitucij za preverjanje kakovosti. Sodelujemo s preverjenimi in uveljavljenimi dobavitelji, ki dosegajo odlične standarde kakovosti blaga.

* Izdelki SPAR trgovske znamke so v povprečju za več kot tretjino cenejši od primerljivih izdelkov priznanih blagovnih znamk.

** Pod SPAR trgovsko znamko spadajo Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely in Splendid.

Več

SPAR je vodilni trgovec v Sloveniji v ponudbi izdelkov lastnih znamk, saj pri nas najdete kar 47 linij lastnih blagovnih znamk in skupno več kot 7.700 izdelkov.*

Kupujte za 1/3 ceneje! Izdelki SPAR trgovske znamke so v povprečju za več kot tretjino cenejši od primerljivih izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah.**

Spar se ponaša z največjim naborom kakovostnih lastnih trgovskih znamk,  katerih kakovost potrjujejo tudi priznane slovenske inštitucije za preverjanje kakovosti.***

Kar preko 31,5 % izdelkov SPAR trgovske znamke je proizvedenih ali pakiranih v Sloveniji.****

*Podatki so za obdobje 1. 1. – 30. 11. 2022. Seznam vseh linij naših lastnih blagovnih znamk.

**V primerjavi so bile upoštevane redne cene 168 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dan 1. 6. 2024 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.

Starejši popisi

V primerjavi so bile upoštevane redne cene 168 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dan 1. 5. 2024 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.

V primerjavi so bile upoštevane redne cene 168 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dan 4. 4. 2024 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.

V primerjavi so bile upoštevane redne cene 165 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dan 1. 3. 2024 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.

V primerjavi so bile upoštevane redne cene 182 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dneve 1. 12. 2022, 2. 2. 2023, 1. 3. 2023, 1. 4. 2023, 1. 5. 2023, 1. 6. 2023, 1. 7. 2023, 1. 8. 2023, 1. 9. 2023, 1. 10. 2023, 1. 11. 2023, 1. 12. 2023, 1. 1. 2024 in 1. 2. 2024 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.

***Zunanje inštitucije, s katerimi sodelujemo pri preverjanju kakovosti naših znamk: NLZOH, Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Inštitut za nutricionistiko, Bureau Veritas, GZS – Gospodarska zbornica Slovenije, različni drugi slovenski in tuji laboratoriji ter inštituti.

****9.2.2024 pod SPAR trgovsko znamko (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely, Splendid) najdemo 1264 izdelkov, od tega je kar 398 izdelkov proizvedenih ali pakiranih v Sloveniji. Poreklo oz. proizvajalec posameznega izdelka je razviden iz označbe. V izračun odstotne vrednosti ni všteta neživilska ponudba.

Recepti po naše

Ostali recepti po naše

S-BUDGET

Preverjena kakovost po diskontnih cenah*

Že vrsto let v Sparu najdete izdelke iz linije S-BUDGET, ki so najugodnejši pri nas. Danes vam v liniji ponujamo že več kot 500 izdelkov za vaše vsakodnevne potrebe.

Prehrambnim izdelkom S-BUDGET v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti preverjamo kakovost. Poleg tega kakovost redno preverjajo tudi naši dobavitelji v procesu proizvodnje.

Veliko izdelkov S-BUDGET so strokovnjaki na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani ocenili s senzorično oceno »ODLIČNA KAKOVOST«.

*Diskontne cene v promocijah družbe SPAR Slovenija d.o.o. predstavljajo primerjavo cen izdelkov S-BUDGET s primerljivimi izdelki v diskontnih trgovinah (Hofer in Lidl). Zagotavljamo, da izvajamo redne mesečine popise na podlagi katerih vsak prvi teden v mesecu po potrebi prilagajamo cene S-BUDGET izdelkov, ki s tem ostajajo na diskontih cenah.

Več

SPAR PREMIUM

Vrhunski okusi za vsakdanje razvajanje.

Znamka SPAR Premium vas bo prepričala z izdelki iz kakovostnih, tudi slovenskih sestavin. Njihova prednost je v tem, da jim specifičen način proizvodnje daje dodano vrednost, med njimi jih veliko nosi oznako zaščitenega geografskega porekla. Izbrani izdelki pa so narejeni tudi v sodelovanju s tremi slovenskimi chefi z Michelinovo zvezdico.

Več

Izbrani SPAR Premium izdelki Michelinovih chefov

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>