Pravilnik akcije "od 10 do 99 % popusta"

Uprava Spar Slovenija, d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, je na svoji redni seji uprave z dne 28. 1. 2019 sprejela naslednja:

Pravila in pogoji akcije ugodnosti
»PRINESI IN UNOVČI«

1. člen
Akcija »Prinesi in unovči« vsak kupon prinaša od 10 % do 99 % popusta za nakup nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice, bo potekala v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki na ozemlju Republike Slovenije. Udeleženec v aktivnosti je lahko vsakdo, ki se strinja s temi pravili navedene aktivnosti.

2. člen
Organizator akcije je podjetje Spar Slovenija, d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana.

3. člen
Omenjena akcija bo vsakokrat potekala v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki tako, da se ob nakupu skenira nagradni kupon, ki bo prinašal od 10 % do 99 % popusta ob nakupu nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice, za nakup opravljen v trgovinah Spar, Interspar in SPAR partner. Višine popustov so: 10%, 20%, 30%, 50% in 99%. Višina popusta je razkrita ob zaključku nakupa pri blagajni. Ean kode na vseh kuponih so enake. Ob vsakem posamičnem nakupu nad 30 € lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi 1 kupon (posamični nakupi se med seboj ne seštevajo).


4. člen
Opis aktivnosti: Nagradni kuponi s popustom, ki bodo objavljeni na naslovnici promocijskega letaka, se lahko unovčijo enkratno ob vsakem nakupu nad 30 € v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki ob predložitvi SPAR PLUS kartice, v trgovinah Spar, Interspar in SPAR partner. Kuponi bodo na voljo v obliki natisnjenega ali digitalnega kupona na katerem bo črtna koda, za naključni popust za opravljen nakup v vrednosti nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice. Brezplačni kuponi bodo na voljo tudi na blagajnah v vseh trgovinah Spar, Interspar in SPAR partner po Sloveniji. Kuponi za popust se udeležencem ne izročajo, temveč se na blagajni zgolj odčitajo. Višina popusta se potrošniku razkrije na blagajni maloprodajnih mest Spar, Interspar in SPAR partner po opravljenem nakupu v vrednosti nad 30 € in ob predložitvi SPAR PLUS kartice. Vsaka uporaba kupona prinaša od 10% do 99% variabilnega popusta (višine popustov so: 10%, 20%, 30%, 50% in 99%) za nakup v vrednosti nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice. Popust velja za nakupe, namenjene zgolj za gospodinjstva in ne smejo preseči 500 €. Pogoj za unovčitev ugodnosti je predložitev SPAR PLUS kartice ob unovčitvi kupona za popust na blagajnah trgovin Spar, Interspar in Spar partner. Prodajalka kupcu popust obračuna takoj po nakupu ob predložitvi SPAR PLUS kartice, ne glede na način plačila. V primeru poškodovanega kupona, le-ta ni veljaven in ga bo zagotovil/a blagajničar/ka, če stranka tako zahteva. Vsak kupon je unovčljiv le ENKRAT ob predložitvi SPAR plus kartice. Ob vsakem nakupu nad 30 €, lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi 1 kupon.
Pridobljeni popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred unovčenjem popusta in ne velja za kasneje izbrano blago. Popust ni prenosljiv. Popust za nakup se obračuna ob vsaki predložitvi kupona.

5. člen
Unovčljivost popusta: Na vseh kuponih so nagrade popusti in se priznajo za opravljen nakup v vrednosti nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice (izvzete spodaj navedene izjeme). Popust je potrebno unovčiti v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki.
V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, nove knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, peleti za ogrevanje, izdelki suši, Sodastream polnitve, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakupi ali polnjenja kartice Urbana, polnitve za mobilne telefone, nakupi SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in knjige založbe Egmont. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Popust ne velja v trafiki Interspar. Uveljavljanje ugodnosti je mogoče samo za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE. Stranka je dolžna obvestiti blagajničarko/blagajnika o uveljavitvi kupona preden ta zaključi račun. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru tehničnih težav in reklamacij si SPAR Slovenija pridržuje pravico, da se stranki ob nakupu prizna 10 % popust na celoten nakup. Hkrati ni možno unovčiti JOKER popusta.

6. člen
Obračunavanje popusta na računu:
Popust se procentualno obračunava po kupljenih postavkah na računu na celoten nakup nad 30 € razen na izdelke (sklope izdelkov), ki so navedeni v 5. členu teh pravil. Popust, ki ga stranka prejme je prikazan na koncu računa. Spar plus kartica je pogoj za unovčitev popusta.
 Blagajničarka skenira kupon s kodo šele po koncu nakupa. Višina popusta je stranki do konca nakupa neznana. Nakupi se med seboj ne seštevajo.

7. člen
Odločitev organizatorja aktivnosti o vseh vprašanjih v zvezi z aktivnostjo in temi pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso mogoči.

8. člen
Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični in komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator bo o vseh spremembah in novostih aktivnosti obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.spar.si.

Ljubljana, 28. 1. 2019

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>