Ohranimo tropske gozdove s SPAR izdelki, pri katerih smo opustili uporabo palmovega olja!
V SPARU DAJEMO PREDNOST TRAJNOSTNI PRIDELAVI
Z uporabo palmovega olja v prehrambeni industriji izgubljamo ogromno dreves, saj povečana potreba po pridobivanju palmovega olja povzroča pretirano sečnjo. Posledično se manjša odstotek kisika v zraku, dom pa izgubljajo tudi živali. Ker se v Sparu tega zavedamo, smo pri izdelavi več kot 60 izdelkov znamk SPAR opustili uporabo palmovega olja. Naš cilj je, da v največji možni meri nudimo izdelke trajnostne pridelave, ki ne škodujejo okolju.
Odpovejmo se palmovemu olju – ohranimo tropske deževne gozdove in živalske vrste v njem.
Spoznajte krofe Pekarne SPAR!
Pridružite se voditelju Davidu Urankarju in vodji Pekarne SPAR, Boštjanu Kosu, in v videu obiščite našo Pekarno SPAR! Izvedeli boste, kako nastanejo izvrstni krofi, zakaj pravimo, da so trajnostni in koliko jih proizvedemo v času pusta. Ne pozabite, pripravljamo jih brez palmovega olja, vam pa jih ponudimo napolnjene z marmelado, posute s sladkorjem, in še tople.