SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET

PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO
ŽE 21. LET

V Sparu slovensko košarko zvesto in ponosno podpiramo že 21 let. Tudi v tem pestrem košarkarskem letu smo stopili skupaj za njen razvoj ter s pomočjo naših kupcev, ki so se odeli v navijaške barve, pripomogli k prihodnjim uspehom slovenske košarke, za katere verjamem, da jih bo še veliko. Razširiti želimo navijaško vzdušje in na najboljši možni način podpreti slovensko reprezentanco na poti do novih uspehov.  

SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET
SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET
SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET
SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET
SPAR - PODPIRAMO SLOVENSKO KOŠARKO ŽE 21. LET
Izkoristite minuto odmora z novimi izdelki SPAR TO GO! Sparova peterka izdelkov SPAR TO GO

SPAROVA PETERKA izdelkov SPAR to go

Pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja sta pomembna za ohranjanje zdravja.

POSEBNE NAVIJAŠKE MAJICE
»NE SE ŠPARAT!«

V Sparu verjamemo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo v sklopu našega družbeno odgovornega delovanja zvesto in ponosno podpiramo že 21 let. V luči letošnjega dogajanja smo v sodelovanju s KZS ustvarili nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebno navijaško majico »Ne se šparat«, ki bo navijače in košarkarsko evforijo ponesla v višave tako na tribunah kot pred malimi zasloni.

S POSEBNO NAVIJAŠKO MAJICO PODPIRAMO MLADE SLOVENSKE KOŠARKARJE! Z NAKUPOM JIH PODPRITE TUDI VI!

DONACIJA 10.000 EVROV ZA PRIHODNOST SLOVENSKE KOŠARKE

Kot dolgoletni sponzor Košarkarske zveze Slovenije smo namenili dodatnih 10.000 evrov sponzorskih sredstev za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. Z donacijo, h kateri ste pripomogli tudi kupci navijaških majic, smo omogočili nakup nove športne opreme, 250 mladih košarkarjev pa popeljali na nepozabno športno  doživetje z ekskluzivnim ogledom tekme med reprezentancama Slovenije in  Hrvaške v ljubljanskih Stožicah.

Več
S SPAROM NA EUROPASKET 24 navijačev peljemo na Evropsko prvenstvo v košarki!

VELIKA NAGRADNA IGRA je zaključena.

Izžrebali smo 12 nagrajencev, ki so prejeli po 1 aranžma za 2 osebi za ogled kar treh tekem slovenske reprezentance in 220 prejemnikov ostalih nagrad.

Žreb nagrajencev nagradne igre je potekal 17. 8. 2022. Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni v roku 14 delovnih dni preko pošte, e-pošte ali telefona.

Pravila nagradne igre
SPAR podpiramo Slovensko košarko že 21 let.

Spar Slovenija zvest sponzor slovenske košarke

Nadaljuje se eno najdlje trajajočih partnerstev na področju športnega sponzorstva v Sloveniji.
Spar slovensko košarko podpira že 21 let.
Spar Slovenija ostaja zvest podpornik slovenske košarke, letos pa v luči nastopa reprezentance na evropskem prvenstvu načrtujemo na pristen način povezati navijače in reprezentanco ter košarkarsko evforijo ponesti v vsak dom.  

Platinsti sponzor moške članske košarkarske reprezentance

David Kovačič, generalni direktor Spar Slovenija, je ob podpisu nove pogodbe s Košarkarsko zvezo Slovenije povedal:
»Košarka v Sloveniji povezuje in zbuja zares pozitivna čustva. Zato je bila odločitev o podaljšanju sodelovanja s KZS-jem enostavna izbira. Delimo skupne vrednote in verjamemo v razvoj domače košarke, ki ji vedno stojimo ob strani. Vsi skupaj bomo tudi letos navijali na ves glas ter verjeli v nove zmage. In to je to.«

SPOROČILO ZA JAVNOST ob podpisu nove sponzorske pogodbe >>

Zlati sponzor Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija

V SPARU smo kot ponosni dolgoletni sponzor Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija z navdušenjem spremljali izjemne dosežke letošnje sezone.
Z zadnjo lovoriko - osvojitvijo 19. naslova državnega prvaka je Cedevita Olimpija zaključila eno najuspešnejših sezon zadnjih let – zmaji so najprej v tekmovanju 7DAYS EuroCup dosegli mesto ene najboljših med osmimi ekipami, za las pa jim je ušla uvrstitev v polfinale; nato pa so se prebili tudi v polfinale regionalne lige ADMIRAL BET ABA LEAGUE! S tem so dosegli vse cilje, ki so si jih zadali pred začetkom te sezone.
Da je bilo navdušenje veliko, podpora pa močna, so dokazali tudi sami navijači – na četrtfinalni tekmi regionalne lige so košarkarji popolnoma razprodali dvorano, saj se je v Areni Stožice zbralo več kot 12.500 košarkarskih navdušencev!

Več o Košarkarskem klubu Cedevita Olimpija Pravila nagraden igre » SPAR CEDOL«

21. POKAL SPAR

Ljubljanska dvorana Kodeljevo je bila že tretje leto zapored prizorišče sklepnega dela sezone pokalnega tekmovanja za košarkarje. Zaključni turnir 21. izvedbe Pokala SPAR je bil na sporedu v četrtek, 17. in petek, 18. februarja.

 

V petek za pokalni naslov tudi najmlajši košarkarji

Pred petkovim vrhuncem letošnje sezone pokalnega tekmovanja je na Kodeljevem potekal tudi zaključek desete sezone Mini pokala SPAR, ko so mladi košarkarji odigrali tekmi za tretje mesto in finale.  

Več informacij in končne rezultate preverite TUKAJ.