Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • megamarketi_720x370.jpg

Trgovine

Megamarketi INTERSPAR

Megamarketi INTERSPAR so naše trgovine največjega tipa, ki se nahajajo v sodobnih nakupovalnih centrih. Danes jih lahko naštejemo že 13, najdete pa jih po celotni Sloveniji: od Kopra, Nove Gorice, Kranja, Ljubljane, Novega mesta pa do Celja, Velenja, Maribora, Ptuja in Murske Sobote. 

V megamarketih INTERSPAR vam na več kot 4.000 m2 ponujamo več kot 32.000 izdelkov, od živil pa vse do gospodinjskih in tehničnih izdelkov, igrač, izdelkov za šport in prosti čas … Zagotavljamo vam sodobno nakupovalno izkušnjo, združeno s kakovostnimi izdelki in storitvami – le najboljše za vas.

Seznam megamarketov INTERSPAR

O PODJETJU

SPARomat za položnice

Vse položnice* boste lahko plačali tudi na novem SPARomatu – avtomatu za plačevanje položnic. Provizija posamezne položnice znaša le 0,65 EUR.

Več >> plus

O PODJETJU

Smoothie bar

Zdravi, naravni, sveži in hranljivi napitki, pripravljeni po vaši želji. Privoščite si jih lahko tako za zajtrk, hitro malico ali kot posladek.

Več >> plus