Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • natur-pur-new-720x370-2.jpg

SPAR Natur*pur

SPAR Natur*pur

Prehranjujte se BIO
in ostanite povezani z naravo!

SPAR Natur pur je linija ekološko pridelanih izdelkov, ki jih dobite le v trgovinah Spar in Interspar. Z linijo SPAR Natur pur si prizadevamo k razvoju bio izdelkov, prilagojenih zahtevam sodobnega potrošnika, ki si želi čim bolj naravno in kakovostno prehrano. V liniji boste našli že več kot 230 izdelkov.

Bio izdelki so pridelani na naraven način in so zato bolj bogatega okusa. Pridelani in proizvedeni so tako, da varujejo in spoštujejo naravo in živali.


razlogov za izbero izdelkov
SPAR Natur Pur 

odličen, poln okus

ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin,

pridelani so povsem ekološko, pod strogim nadzorom,
z njihovo predelavo ohranjamo plodnost in redovitnost tal ter ohranjamo neokrnjeno naravo za prihodnje rodove,
predelava upošteva ekološko celovitost izdelkov.

Ekološko kmetovanje

Med vsemi oblikami obdelovanja zemlje je ekološki način najbolj prijazen do okolja. Ekološka pridelava pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. Ekološki kmetovalci skrbno ravnajo z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili tudi za prihodnje generacije.

Celotna veriga, od pridelave na njivi, predelave in vse do prihoda izdelkov na prodajne police je nadzorovana. Pridelovalci bio izdelkov uporabljajo povsem naravne metode in sredstva za zaščito pred škodljivci. Pri proizvodnji se uporablja zgolj naravne sestavine in postopke, ki zagotavljajo ohranitev ekološke celovitosti izdelkov.

SPAR Natur*pur

Kako poteka nadzor?

Vse bio izdelke SPAR Natur*pur spremlja od pridelave do vstopa v  trgovino strog nadzor. Ekološko proizvodnjo in blagovni tok teh izdelkov – torej celoten »potek življenja« – redno preverjajo neodvisne nadzorne ustanove. Nadzor lahko poteka kadarkoli in nenapovedano. Nadzorujejo uporabo gnojil in sredstev za varstvo rastlin ter krmil za živali. Pridelovalci, ki izpolnjujejo vse kriterije ekološke pridelave, dobijo certifikat z enoletno veljavnostjo.
Garancija za ekološko poreklo!
Vsi bio izdelki SPAR Natur pur so opremljeni z ekološkim logotipom, veljavnim v vseh državah Evropske skupnosti.

Preberite več

plus

SPAR Natur*pur

Oglejte si naš TV oglas