Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • spar_veggie_naslovna.jpg

SPAR Veggie

SPAR Veggie

Uravnotežena prehrana - zdrav način življenja

Linija SPAR Veggie ustreza vsem zahtevam prehransko ozaveščenega potrošnika, ki želi kakovostna živila in enostavno pripravo brezmesnih jedi. Linija SPAR Veggie je namenjena vsem, ki že posegate po vegetarijanskih živilih, in tudi vsem,
ki vam je pomembna uravnotežena, zdrava in raznolika prehrana.

Med več kot 50 izdelki SPAR Veggie boste poleg izdelkov iz tujine našli tudi 24 slovenskih proizvodov.

 

Več kot 50 % vseh SPAR Veggie izdelkov je izdelanih  iz
ekološko pridobljenih sestavin in nosijo evropski ekološki logotip.

Certificirani z znakom “V”
Izdelki SPAR Veggie so certificirani pri Evropskem društvu vegetarijancev in nosijo njegov zaščitni znak, ki velja za celotno območje Evropske unije. S certifikatom zagotavljamo 100 % odsotnost mesa oz. sestavin živalskega izvora v SPAR Veggie  izdelkih.  Znak je dodatna garancija za kakovostne in preverjene sestavine vsakega posameznega izdelka.Na izdelkih SPAR Veggie boste našli različne dodatne opise glede na tip izdelka:
- Veganski izdelek
- Vegetarijanski izdelek z jajci
- Vegetarijanski izdelek z mlekom
- Vegetarijanski izdelek z jajci in mlekom
- Vegetarijanski


250 g

Tofu je prvovrsten izdelek iz soje, imenujemo ga tudi ´sojin sir´. Soja je starodavna azijska rastlina, ki je na Daljnem vzhodu že tisočletja poglavitni del vsakodnevne prehrane. Tofu je bogat vir visokokakovostnih beljakovin, zato lahko nadomešča meso v naši prehrani. Kombiniramo ga z različnimi jedmi, saj ta zaradi svojega nevtralnega okusa dobro sprejema arome raznih omak in zelišč.

Namig za shranjevanje tofuja: po odprtju embalaže tofu shranite v posodi in ga prelijte z vodo. Vodo zamenjajte po dveh dneh. Tako ostane tofu svež tudi do 7 dni.


8,76 €/1 KG SPAR Veggie

1 L


Spar Veggie rižev napitek s kokosom je brez glutena in proizveden na ekološki način ter certificiran pri zunanji strokovni inštituciji.

2,09 €/1 L SPAR Veggie

1 l


Spar Veggie napitek mandelj ima dodan kalcij in vitamine (D2, E, B2, B12).
Napitek ne vsebuje glutena in laktoze.

1,99 €/1 L SPAR Veggie

Več vrst.

Drobnjak, čemaž,
sončnična semena ali humus.

9,94 €/1 KG SPAR Veggie

88 g


SPAR VEGGIE veganski nadomestek smetane v prahu ne vsebuje mleka. Lahko ga pripravimo z vodo, sojinim, ovsenim ali mandljevim napitkom. Gostoto smetane uravnamo z dodatkom več ali manj
tekočine, da dobimo trdno kremo ali rahlo peno, ki se odlično poda k sadju ali slaščicam.

11,25 €/1 KG SPAR Veggie