Polepša vaš dom

Predstavljamo vam ekskluzivno linijo kakovostnih izdelkov za čiščenje Splendid po odličnih cenah!

Splendid

Predstavljamo vam ekskluzivno linijo kakovostnih izdelkov za čiščenje Splendid po odličnih cenah! Linija obsega več kot 70 izdelkov, med katerimi boste našli čistila in pripomočke prav vseh vrst.  Poskrbeli bodo tako za sijaj vaše posode in perila kot tudi za brezhibno čistočo vašega doma. Izdelki so razviti na podlagi potreb sodobnega gospodinjstva, ki zahteva hitro, temeljito in enostavno čiščenje.

Ne spreglejte tudi linije čistil Splendid Nature, ki s svojimi naravnimi sestavinami poskrbijo za manjše onesnaževanje okolja.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Za ročno in strojno pomivanje posode!

V ponudbi čistil za pomivanje posode boste našli celo paleto izdelkov.

Od praška, več vrst tablet za strojno pomivanje posode v različnih velikostih pakiranja, sredstvo za lesk in sol za vzdrževanje pralnega stroja do detergentov za ročno pomivanje posode v več vonjih.

Za vsako dnevno čistočo vašega doma!

V liniji Splendid boste našli tudi izdelke za čiščenje stekla, odtočnih cevi v koritih in umivalnikih, večnamenski razmaščevalec madežev in trdovratne umazanije ter čistilno kremo za keramiko ter inox in emajlirane površine.

Za čisto perilo in vzdrževanje pralnega stroja!

V široki ponudbi izdelkov Splendid boste našli tudi inovativne kapsule za strojno pranje belega in barvnega perila. Poiščite tudi posebne Splendid lističe za lovljenje barv med pranjem in ohranite sveže barve vašega perila.
Da bo vaš pralni stroj dlje živel, pa redno uporabljajte Splendid gel ali tablete za zaščito proti vodnemu kamnu.

Za čisto svežino vaših toaletnih prostorov!

Poskrbite za dišeč vonj v vašem toaletnem prostoru z WC-sprejem, za svežo čistočo in dezinfekcijo WC-školjke pa preizkusite kakovostna WC čistila. Za prijeten vonj v prostoru smo razvili WC-obešanke za školjko in privlačne WC-gel ploščice. Ob rob WC-školjke zgolj odtisnete nekaj gela, ki bo dolgo oddajal svež vonj.

Naj bo vaša obutev bleščeče čista!

(kreme, loščila, gobice in sprej)

Olajšajte si delo s Splendid pripomočki za čiščenje vašega doma!

V ponudbi boste našli več kot 20 različnih pripomočkov, od različnih  vrst čistilcev za tla in okna, metlice za prah, kompleta ožemalnega  sistema z vedrom s teleskopskim ročajem, do različnih krp in garnitur za toaletni prostor.

SPLENDID NATURE

PREDNOSTI IZDELKOV ZA ČIŠČENJE SPLENDID NATURE:

Linija čistil Splendid Nature vas bo prepričala z odličnimi rezultati čiščenja in minimalnim vplivom na okolje. Proizvedeni so iz obnavljajočih se surovin, ne vsebujejo fosfatov in formaldehida ter so biološko razgradljivi. Ob premišljeni uporabi izdelka lahko privarčujete in hkrati varujete okolje. Tudi embalaža je primerna za reciklažo.

Dodatne informacije o evropskem okoljskem znaku najdete na spletni strani www.ecolabel.eu

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>