SPLOŠNI POGOJI ZA UVELJAVLJANJE UGODNOSTI V MOBILNI APLIKACIJI SPAR PLUS

1. SPLOŠNO

V mobilni aplikaciji SPAR plus so objavljene izbrane promocije, ki so aktivne v trgovinah Spar in Interspar, Restavracijah Interspar in SPAR partner. Ti Splošni pogoji določajo pravila izbranih promocij izbranih na podlagi tiskanih izdaj SPAR letakov, katalogov, darilnih bonov, kuponov s popusti na določene izdelke, Spar plus kuponov s popusti oz. drugih ugodnosti, do katerih so kupci upravičeni na podlagi akcijske prodaje in promocij, ki so objavljene v različnih načinih oglaševanja kot tudi drugih ugodnosti, ki jih kupci lahko uveljavljajo s Spar plus kartico (kuponi, popusti ipd.).

2. PROMOCIJA IZBRANIH 10
Promocija »IZBRANIH 10« je na voljo zgolj v mobilni aplikaciji SPAR plus, in sicer tistim uporabnikom, ki so vanjo prijavljeni s svojo SPAR plus kartico.
Promocija traja od 09. 05. 2022 do 09. 07. 2022, njene ugodnosti pa lahko koristite vse od trenutka aktivacije, ki je opisana v nadaljevanju, pa do izteka trajanja promocije. Veljavnost promocije je navedena tudi znotraj mobilne aplikacije SPAR plus ter pri vsakem posameznem izbranem izdelku.

Potem ko se s svojo SPAR plus kartico prijavite v mobilno aplikacijo SPAR plus, pod zavihkom »Aktualno« kliknite na grafiko s promocijo »IZBRANIH 10«. Sledite navodilom in si izberite natanko 10 izdelkov, ki jih boste v času trajanja promocije lahko kupovali po znižani ceni. S klikom na 10 posameznih izdelkov naredite izbor in zaključite s pritiskom na gumb »Aktiviraj« in v naslednjem koraku »Potrdi«. Naknadne spremembe izbora izdelkov po tem koraku ne bodo več mogoče. V času trajanja promocije lahko z eno SPAR plus kartico namreč promocijo aktivirate zgolj enkrat.

Znotraj promocije vam je na voljo 30 izdelkov z znižano ceno, med katerimi lahko izberete natanko 10 izdelkov. Od trenutka aktivacije do zaključka promocije pri nakupu izbranih izdelkov prejmete 20% popust. V obdobju trajanja promocije se tem izdelkom cena ne bo spreminjala oziroma se lahko le zniža v kupčevo korist.

Po aktivaciji promocije za koriščenje popusta pri nakupu izbranih izdelkov pri blagajni predložite svojo SPAR plus kartico. Popust na izbrane izdelke prejmete, ko osebje na blagajni poskenira vašo SPAR plus kartico. Brez predložitve SPAR plus kartice ugodnosti ni mogoče koristiti. Pri Ekspres blagajni mora stranka sama poskenirati SPAR plus kartico, da prejme ugodnost.
Promocija velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner, vendar pa je od posamezne trgovine odvisno, ali ima izbrani izdelek v svoji ponudbi. Promocija ne velja v SPAR ONLINE spletni trgovini.

Popusti iz promocije »IZBRANIH 10« se ne seštevajo s popusti na posamezne izdelke iz ostalih promocij (kupon za -25 % za izdelek po lastni izbiri, ugodnosti iz letakov in katalogov za posamične izdelke ali skupine artiklov). V primeru uporabe različnih popustov za isti izdelek se vam bo upošteval zgolj popust iz promocije »IZBRANIH 10«. Popusti iz te promocije se lahko koristijo le v količinah, primernih za gospodinjstvo.

Po aktivaciji si lahko izbrane izdelke v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije SPAR plus. To storite pod zavihkom »Aktualno« ali »Moj Spar« s klikom na grafiko promocije »IZBRANIH 10«. V primeru koriščenja ugodnosti iz omenjene promocije ni mogoče pridobiti »originalnega računa«.

Mobilna aplikacija SPAR plus je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Promocija »IZBRANIH 10« deluje na pametnih telefonih z operacijskim sistemom iOS, od različice iOS 9.0 ali novejše ter Android, od različice 4.1 ali novejše. Za uporabo mobilne aplikacije SPAR plus morate biti povezani na WI-FI ali imeti vključen prenos mobilnih podatkov. Prenos mobilnih podatkov se zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja. Mobilna aplikacija je brezplačna in je na voljo v dveh trgovinah z aplikacijami (App Store za operacijski sistem iOS in Google Play za operacijski sistem Android).

3. UVELJAVLJANJE UGODNOSTI NA PODLAGI PROMOCIJ IZ LETAKA

Navedene cene so v EUR. Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice oz. ob prikazu ter skeniranju črtne kode Spar plus kartice. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke. Popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah izdelkov: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki blagovne znamke Tchibo, Štartaj Slovenija, ob nakupu in polnjenju kartice Urbana, ob polnitvi za mobilne telefone, SIM kartice mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketih Zvezdar, Selectbox in Selectcard.

Prodaja akcijskih artiklov poteka tudi v trgovinah, ki posameznih akcijskih artiklov nimajo v rednem asortimentu oz. novo odprtih trgovinah, ki teh artiklov še niso prodajale. Dekoracija na slikah ni vključena v ceno izdelkov. Slike izdelkov so simbolne. Za morebitne napake v tisku se vam opravičujemo. Sparov slovar ugodnih nakupov najdete na www.spar.si. Pri vsaki promociji je zabeleženo kdaj je veljavna. Promocija velja najdlje do datuma navedenega pri posamezni promociji oz. do razprodaje zalog. Če promocija ni veljavna v vseh tipih trgovin je pri vsaki promociji posebej zabeleženo, v katerem tipu trgovine velja.

Akcijska ponudba tekstila zajema oblačila za otroke in odrasle, hišni tekstil, kovčke, potovalne torbe in opremo za dojenčke in ni na voljo v trgovinah SPAR Hrastnik, Koper Semedela, Kranj – Planina, Maribor Pobrežje, Miklavž na Dravskem polju, Rače, Ruše, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Velenje in Žalec.

Oznaka »Hipermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Grosuplje, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kočevje, Koper Semedela, Kranj–Planina, Krško, Kamnik (v nakupovalnem centru Qlandia), Lendava, Litija, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Ljutomer, Maribor Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Sežana, Sl. Bistrica (Žolgarjeva ul.), Sl. Gradec, Sl. Konjice, Šempeter pri Gorici, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Tržič, Velenje, Vir pri Domžalah, Vrhnika, Zagorje in Žalec.

Oznaka »Supermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Hrastnik, Lenart, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Sevnica, Šentjernej in Trebnje.

Oznaka »Interspar« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih  Intersparih: Ljubljana Vič in Citypark, Celje Citycenter, Maribor Europark in Qlandia, Koper Supernova, Velenje Šalek in  NC Velenjka, Murska Sobota, Kranj Qlandia, Nova Gorica Qlandia, Ptuj Qlandia in Novo mesto Qlandia.

Ponudba izdelkov v letaku velja tudi v naših franšiznih trgovinah SPAR partner. Ponudba ne velja v trgovinah SPAR City – Ljubljana in Maribor. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike.

4. UVELJAVLJANJE UGODNOSTI NA PODLAGI PROMOCIJ IZ KATALOGA

Navedene cene so v EUR. Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice oz. ob predložitvi in skeniranju črtne kode Spar plus kartice. Odstotek vračila na SPAR plus kartico se v primeru istočasnih promocij obračunava od osnovne cene, zmanjšane za navedene promocije. Bonusi se med seboj ne seštevajo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke. Spar plus bonusa in popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah izdelkov: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki blagovne znamke Tchibo, Štartaj Slovenija, ob nakupu in polnjenju kartice Urbana, ob polnitvi za mobilne telefone, SIM kartice mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketih Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Prodaja akcijskih artiklov poteka tudi v trgovinah, ki posameznih akcijskih artiklov nimajo v rednem asortimentu oz. novo odprtih trgovinah, ki teh artiklov še niso prodajale. Dekoracija na slikah ni vključena v ceno izdelkov, ki so predstavljeni na slikah. Slike izdelkov so simbolne. Za morebitne napake v tisku se vam opravičujemo. Sparov slovar ugodnih nakupov najdete na www.spar.si. Pri vsaki promociji je zabeleženo kdaj je veljavna. Promocija velja najdlje do datuma navedenega pri posamezni promociji oz. do razprodaje zalog. Če promocija ni veljavna v vseh tipih trgovin je pri vsaki promociji posebej zabeleženo, v katerem tipu trgovine velja.

Akcijska ponudba tekstila zajema oblačila za otroke in odrasle, hišni tekstil, kovčke, potovalne torbe in opremo za dojenčke in ni na voljo v trgovinah SPAR Hrastnik, Koper Semedela, Kranj Planina, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Maribor Pobrežje, Miklavž na Dravskem polju, Rače, Ruše, Velenje in Žalec.

Oznaka »Hipermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Grosuplje, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kočevje, Koper Semedela, Kranj–Planina, Krško, Kamnik (v nakupovalnem centru Qlandia), Lendava, Litija, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Ljutomer, Maribor Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Sežana, Sl. Bistrica (Žolgarjeva ul.), Sl. Gradec, Sl. Konjice, Šempeter pri Gorici, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Tržič, Velenje, Vrhnika, Zagorje, Žalec in Vir pri Domžalah.

Oznaka »Supermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Hrastnik, Lenart, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Sevnica, Šentjernej in Trebnje.

Oznaka »Interspar« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih  Intersparih: Ljubljana Vič in Citypark, Celje Citycenter, Maribor Europark in Qlandia, Koper Supernova, Velenje Šalek in NC Velenjka, Murska Sobota, Kranj Qlandia, Nova Gorica Qlandia, Ptuj Qlandia in Novo mesto Qlandia.

Ponudba ne velja v trgovinah SPAR City – Ljubljana in Maribor.

5. DARILNI KUPONI

Darilni kupon se unovči na način, da se pokaže kupon na mobilni aplikaciji pri obračunu na blagajni, da se omogoči skeniranje. Za izdelke, ki so v akciji darilni kuponi, hkrati ni možno uveljavljati ugodnosti iz ostalih promocij. Navedene cene so v EUR. Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice oz. ob predložitvi in skeniranju črtne kode Spar plus kartice. Odstotek vračila na SPAR plus kartico se v primeru istočasnih promocij obračunava od osnovne cene, zmanjšane za navedene promocije. Kuponi se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu se obračuna višji bonus. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke. Spar plus kupona in popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah izdelkov: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki blagovne znamke Tchibo, Štartaj Slovenija, ob nakupu in polnjenju kartice Urbana, ob polnitvi za mobilne telefone, SIM kartice mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketih Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Prodaja akcijskih artiklov poteka tudi v trgovinah, ki posameznih akcijskih artiklov nimajo v rednem asortimentu oz. novo odprtih trgovinah, ki teh artiklov še niso prodajale. Dekoracija na slikah ni vključena v ceno izdelkov, ki so predstavljeni na slikah. Slike izdelkov so simbolne. Za morebitne napake v tisku se vam opravičujemo. Sparov slovar ugodnih nakupov najdete na www.spar.si. Pri vsaki promociji je zabeleženo kdaj je veljavna. Promocija velja najdlje do datuma navedenega pri posamezni promociji oz. do razprodaje zalog. Če promocija ni veljavna v vseh tipih trgovin je pri vsaki promociji posebej zabeleženo, v katerem tipu trgovine velja.

Oznaka »Hipermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Grosuplje, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kočevje, Koper Semedela, Kranj–Planina, Krško, Kamnik (v nakupovalnem centru Qlandia), Lendava, Litija, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Ljutomer, Maribor Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Sežana, Sl. Bistrica (Žolgarjeva ul.), Sl. Gradec, Sl. Konjice, Šempeter pri Gorici, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Tržič, Velenje, Vrhnika, Zagorje, Žalec in Vir pri Domžalah.

Oznaka »Supermarket SPAR« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih trgovinah SPAR: Hrastnik, Lenart, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Sevnica, Šentjernej in Trebnje.

Oznaka »Interspar« ob izdelku v mobilni aplikaciji SPAR plus pomeni, da je izdelek na voljo v naslednjih Intersparih: Ljubljana Vič in Citypark, Celje Citycenter, Maribor Europark in Qlandia, Koper Supernova, Velenje Šalek in NC Velenjka, Murska Sobota, Kranj Qlandia, Nova Gorica Qlandia, Ptuj Qlandia in Novo mesto Qlandia.

Ponudba izdelkov v letaku velja tudi v naših franšiznih trgovinah SPAR partner. Ponudba ne velja v trgovinah SPAR City – Ljubljana in Maribor. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike.

6. KUPON ZA 25% POPUST ZA EN IZDELEK PO VAŠI IZBIRI

KUPON ZA 25 % POPUST NA EN IZDELEK PO VAŠI IZBIRI je unovčljiv le ENKRAT ob predložitvi SPAR plus kartice. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR. Ob enkratnem nakupu lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi kupon (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) za 1 izdelek.

POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. V primeru, da se kupon unovči na akcijsko znižan izdelek, označen s SPAR plus kartico, se popust v višini 25 % odšteje od redne cene. Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, začetnih formul, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig založbe Egmont, polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, zimskih in letnih pnevmatik, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, na PAYSAFE kartice, nakup ali polnjenje Urbane ter piva v povratni embalaži, vina, penečega vina in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.) ter zaščitnih mask in Sodastream polnitev. Popust ne velja za izdelke iz akcije Noro znižanje, Gratis, Več je ceneje, Trajno znižano, Znižano, izdelke iz  promocij Točke zvestobe, Štartaj Slovenija, izdelke suši ter za izdelke, ki so znižani s kuponom s črtno kodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Popust ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, označene s SPAR plus kartico. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.
KUPONI SE NAHAJAJO TUDI V MOBILNI APLIKACIJI SPAR PLUS.

7. KUPONI S POPUSTI NA CELOTEN NAKUP (npr. 10 % ali 12 % popust na celoten nakup)

Če lahko kupon koristite le ob določenih pogojih kot je višina nakupa, je vsota za pridobitev popusta posebej zabeležena na kuponu .V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, na PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, Sodastream polnitev, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone, nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in za knjige založbe Egmont. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Ko uveljavljate kupon, vas prosimo, da na to opozorite pri blagajni, preden se zaključi vaš račun. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Veljavnost promocije je navedena pri vsaki promociji posebej.

8. KUPON PRESENEČENJA »PRINESI IN UNOVČI«

Akcija »Prinesi in unovči« vsak kupon prinaša od 10 % do 99 % popusta za nakup nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice, bo potekala v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki na ozemlju Republike Slovenije. Udeleženec v aktivnosti je lahko vsakdo, ki se strinja s temi pravili navedene aktivnosti.

Na vseh kuponih so nagrade popusti in se priznajo za opravljen nakup v vrednosti nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice (izvzete spodaj navedene izjeme). Popust je potrebno unovčiti v obdobju definiranem na kuponu presenečenja v fizični ali digitalni obliki.

Popust za celotni nakup v vrednosti nad 30 € ob predložitvi SPAR PLUS kartice ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov in revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, začetnih formul, zaščitnih mask, izdelke suši, izdelkov Štartaj Slovenija, Tchibo, knjig založbe Egmont, paysafe kartic, Sodastream polnitev, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, darilnih kartic Selectcard in za darilne pakete Selectbox. Navedeni izdelki se ne štejejo v znesek, ki je pogoj za pridobitev popusta. Popust ne velja v trafiki Interspar. Uveljavljanje ugodnosti je mogoče samo za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE. Stranka je dolžna obvestiti blagajničarko/blagajnika o uveljavitvi kupona preden ta zaključi račun. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru tehničnih težav in reklamacij si SPAR Slovenija pridržuje pravico, da se stranki ob nakupu prizna 10 % popust na celoten nakup. Hkrati ni možno unovčiti JOKER popusta.

Pridobljeni popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred unovčenjem popusta in ne velja za kasneje izbrano blago. Popust ni prenosljiv. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, ob vsaki predložitvi kupona, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR.

V primeru tehničnih težav si SPAR Slovenija pridržuje pravico, da se stranki ob nakupu prizna 10 % popust na celoten nakup*. Stranka je dolžna obvestiti blagajničarko/blagajnika o uveljavitvi kupona preden le-ta zaključi račun.

Pravila in pogoji akcije ugodnosti >>

9. KUPONI S POPUSTI NA DOLOČENE ARTIKLE

V mobilni aplikaciji SPAR plus so objavljeni kuponi ugodnosti, ki prinašajo popust na točno določene artikle. Pri kuponih, ki jih je mogoče koristiti samo ob predložitvi SPAR plus kartice je to posebej zabeleženo. Na vsakem kuponu je zabeležena veljavnost, cena in višina ugodnosti. Kupon se lahko koristi samo ob skeniranju črtne kode na kuponu. Na vsakem posameznem kuponu je zabeleženo tudi v kateri trgovini ga je možno uveljaviti (Interspar, Hipermarket…). Pri vsaki promociji je zabeleženo kdaj je veljavna. Promocija velja najdlje do datuma navedenega pri posamezni promociji oz. do razprodaje zalog.

10. SPAR PLUS DAN ZA UPOKOJENCE

Na Sparov dan za upokojence vsi upokojenci s SPAR plus kartico prejmete 10% popust na celoten nakup*.
10 % popust za upokojence je možno uveljavljati le z urejenim statusom na SPAR plus kartici enkrat v dnevu. Upokojenci lahko ob prvem nakupu v dnevu s SPAR plus kartico uveljavljate 10 % popust pri blagajnah v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner. Ko uveljavljate 10 % popust za upokojence, ne morete hkrati uveljavljati Joker popusta. VELJA TUDI V SPLETNI TRGOVINI.

*10 % popust NE VELJA za tobačne izdelke, časopise, revije, povratno embalažo, nakup vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelkov blagovne znamke Tchibo, Sodastream polnitev, knjig založbe Egmont, paysafe kartic, zaščitnih mask, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone, ob nakupu SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, Selectbox, Selectcard, začetnih formul in izdelke iz promocije »Štartaj, Slovenija«. Popusti ne veljajo v trafikah Spar ali Interspar in za pravne osebe ter samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR.

11. JOKER KUPON

V mobilni aplikaciji je navedena zgolj informacija kdaj se JOKER kupon v trgovinah SPAR, INTERSPAR ter SPAR PARTNER izdaja in pod kakšnim pogojem. Kupec kupon JOKER prejme v fizični obliki v trgovini, pri blagajni po koncu nakupa.
Datum koriščenja JOKER KUPONA je naveden v aplikaciji in tudi na fizičnem kuponu. Ne velja v spletni trgovini.

Ko uveljavljate JOKER kupon, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko, preden zaključi vaš račun.

Ob enkratnem nakupu prejmete največ tri kupone za Joker popust. Ko uveljavljate Joker popust, ne morete hkrati uveljavljati 10 % popusta za upokojence. Joker popust ne velja za tobačne izdelke, časopise in revije, povratno embalažo, vinjete, SPAR darilne kartice, izdelke Tchibo, Sodastream polnitev, knjig založbe Egmont, Paysafe kartic, zaščitnih mask, Štartaj Slovenija, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone, SIM kartice mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, plačilo položnic, darilne pakete Zvezdar, darilne kartice Selectcard in za darilne pakete Selectbox in začetnih formul. Navedeni izdelki se ne štejejo v znesek, ki je pogoj za pridobitev kupona za JOKER popust. V znesek za pridobitev JOKER popusta se ne upošteva plačilo položnic. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR.

Junij 2017
Spar Slovenija d.o.o.