
10
PT10M min
PT10M min
Čas priprave
85
PT85M min
PT85M min
Čas kuhanja
Sestavine
- Piščančje prsi 500 g
- Stročji fižol 200 g
- Paradižnikova mezga 100 g
- Voda 300 ml
- Moka 1 žlica
- Mleta rdeča paprika 1 žlica
- Majaron 0.5 žličke
- Sol
- Poper
- Oljčno olje
Priprava
01
Piščančje prsi nareži na kocke in jih popopraj in posoli.
02
V ponev vlij dve žlici oljčnega olja, na njem pa popraži meso.
03
V široko posodo vlij žlico oljčnega olja, na njem pa popraži čebulo.
04
Dodaj sol in mleto papriko ter na hitro popraži.
05
Dodaj še majaron, nato prilij vodo in kuhaj nekaj minut.
06
Vse skupaj fino spasiraj s paličnim mešalnikom in vrni v posodo.
07
Dodaj meso in paradižnikovo mezgo nato pokrij in počasi kuhaj 1 uro.
08
Iz hladne vode in moke naredi podmet in ga vmešaj v omako.
09
Dodaj stročji fižol in kuhaj še 15 minut.