Boranja s piščancem - Midva kuhava
Zakaj ne vidite vsebine?
Boranja s piščancem - Midva kuhava

Boranja s piščancem

Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave
85
min
Čas kuhanja

Sestavine

  • Piščančje prsi 500 g
  • Stročji fižol 200 g
  • Paradižnikova mezga 100 g
  • Voda 300 ml
  • Moka 1 žlica
  • Mleta rdeča paprika 1 žlica
  • Majaron 0.5 žličke
  • Sol
  • Poper
  • Oljčno olje

Priprava

01

Piščančje prsi nareži na kocke in jih popopraj in posoli.

02

V ponev vlij dve žlici oljčnega olja, na njem pa popraži meso.

03

V široko posodo vlij žlico oljčnega olja, na njem pa popraži čebulo.

04

Dodaj sol in mleto papriko ter na hitro popraži.

05

Dodaj še majaron, nato prilij vodo in kuhaj nekaj minut.

06

Vse skupaj fino spasiraj s paličnim mešalnikom in vrni v posodo.

07

Dodaj meso in paradižnikovo mezgo nato pokrij in počasi kuhaj 1 uro.

08

Iz hladne vode in moke naredi podmet in ga vmešaj v omako.

09

Dodaj stročji fižol in kuhaj še 15 minut.

NAGRADNA IGRA

Dogodivščinam Oskarja in Boba lahko prisluhneš tudi v ekskluzivnih zvočnih zgodbah! S sodelovanjem v nagradni igri pa z malo sreče celo družino pelješ na izlet na Dunaj.

Več