Sestavine
- Zrela banana 2
- Beli sladkor 150 g
- Rjavi sladkor 50 g
- Vanilijeva pasta 1 žlička
- Olje 100 ml
- Kakav 50 g
- Pecilni prašek 1
- Sol 1 ščepec
- Moka brez glutena SPAR free from 200 g
- Voda 150 ml
- Čokolada SPAR free from 150 g
Priprava
01
Najprej z vilico pretlačimo zreli banani, da nastane kaša.
02
Bananam dodamo beli in rjavi sladkor, ter dobro premešamo. Nato dodamo vse ostale sestavine in 100 g čokolade, ki smo jo narezali na koščke. Dobro premešamo.
03
Maso predevamo v pekač velikosti 26×16 cm . Maso poravnamo in posujemo s 50 g čokolade, narezane na koščke.
04
Pečemo na 180 stopinj C, 25-30 minut. Pečene brownije ohladimo in narežemo na kose. Naj vam tekne.