
10
PT10M min
PT10M min
Čas pečenja
15
PT15M min
PT15M min
Čas priprave
Sestavine
- angus ali goveji burger SPAR PREMIUM 4
- Sir čedar SPAR PREMIUM 8 rezin
- Črne bombete SPAR PREMIUM 4
- Solata živa Panorganix
- Govej pršut SPAR PREMIUM 12 rezin
- Paradižnik 2 kos
Za omako iz tartufov
- Majoneza 160 g
- Tartufata SPAR PREMIUM 60 g
- Limonin sok žlička
Priprava
01
Bombete prerežemo in jih nežno opečemo na opekaču, žaru ali v pečici. Burgerje pečemo na namaščeni rešetki srednje vročega žara, približno pet minut po eni strani, nato jih obrnemo. Ko smo jih po drugi strani pekli tri minute, vsakega obložimo z dvema rezinama sira in pečemo še minuto ali dve, da se sir stopi.
02
Obe polovici bombete premažemo z omako iz tartufov. Na spodnjo polovico položimo burger s sirom, nato natrgane liste solate, tanke rezine paradižnika in govejega pršuta. Pokrijemo z drugo polovico bombete in burger nežno, a odločno stisnemo.