Avokadov namaz s fermentiranim česnom - Žana, Rastline so fine
Zakaj ne vidite vsebine?

Avokadov namaz s fermentiranim česnom

Žana – Rastline so fine
Avtor: Žana – Rastline so fine
Čas aktivne priprave
15
min
Čas priprave

Sestavine

  • Avokado (150 g neto) 1
  • Beli fižol SPAR NATUR*PUR 1 pločevinka
  • Bio fermentiran mleti česen Pr´ Poloni in Juriju 1 žlička
  • Peteršilj 1 šopek
  • Limona 1
  • Sol 0.5 žličke

Za serviranje:

  • Bučna semena 1 žlička
  • Sončnična semena 1 žlička
  • Sezam 1 žlička
  • Redkvice
  • Kruh

Priprava

01

Avokado razrežemo na četrtine, odstranimo koščico in olupimo. Fižol dobro odcedimo. Peteršilj fino sesekljamo.

02

Vse sestavine za namaz združimo in zmeljemo s pomočjo paličnega mešalnika.

03

Prepražimo semena in popečemo kruh.

04

Namaz postrežemo na opečenem kruhu posut s praženimi semeni in z redkvicami.

NAGRADNA IGRA

Dogodivščinam Oskarja in Boba lahko prisluhneš tudi v ekskluzivnih zvočnih zgodbah! S sodelovanjem v nagradni igri pa z malo sreče celo družino pelješ na izlet na Dunaj.

Več