
15
PT15M min
PT15M min
Čas priprave
Sestavine
- Avokado (150 g neto) 1
- Beli fižol SPAR NATUR*PUR 1 pločevinka
- Bio fermentiran mleti česen Pr´ Poloni in Juriju 1 žlička
- Peteršilj 1 šopek
- Limona 1
- Sol 0.5 žličke
Za serviranje:
- Bučna semena 1 žlička
- Sončnična semena 1 žlička
- Sezam 1 žlička
- Redkvice
- Kruh
Priprava
01
Avokado razrežemo na četrtine, odstranimo koščico in olupimo. Fižol dobro odcedimo. Peteršilj fino sesekljamo.
02
Vse sestavine za namaz združimo in zmeljemo s pomočjo paličnega mešalnika.
03
Prepražimo semena in popečemo kruh.
04
Namaz postrežemo na opečenem kruhu posut s praženimi semeni in z redkvicami.