Redna cena - nikjer ceneje, SPAR in INTERSPAR

REDNA CENA - NIKJER CENEJE

VEČ KOT 500 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU

PRVI VAL

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 7. 3. 2024 do 4. 9. 2024 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 2. do 5. 2. 2024 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 1. 2. do 5. 2. 2024. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 7. 3. 2024 do 4. 9. 2024 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Seznam izdelkov

DRUGI VAL

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 4. 4. 2024 do 4. 9. 2024 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 3. do 5. 3. 2024 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Novo mesto in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Novo mesto in DM Ljubljana od 1. 3. do 5. 3. 2024. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 4. 4. 2024 do 4. 9. 2024 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Seznam izdelkov
NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>