Andreas Krappweis Andreas Krappweis
SPAR AS

Ekskluzivna ponudba za imetnike SPAR plus kartice.

ZBIRAJ IN PRIHRANI

Tudi do 16% POPUSTA
NA EN CELOTEN NAKUP

Zbiranje SPAR AS nalepk: od četrtka 4. 4. do petka 26. 4. 2024

Unovčenje SPAR AS popusta: od 8. 5. do 14. 5. 2024

V vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in franšiznih trgovinah SPAR partner.

Kako do 16 % SPAR AS popusta?

SPAR AS

1. ZBIRAJTE NALEPKE

Od četrtka 4. 4. do petka 26. 4. 2024, prejmete za vsakih 10€ nakupa*
v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner eno SPAR AS nalepko.

Zbirajte SPAR AS nalepke in jih prilepite v zbirno knjižico.

Zbirna knjižica za SPAR AS popuste vas čaka na blagajni.

Natisnite zbirno knjižico
SPAR AS

2. ODDAJTE DOPOLNJENO ZBIRNO KNJIŽICO IN UNOVČITE POPUST

Od srede 8. 5. do torka 14. 5. 2024 oddajte ob svojem nakupu dopolnjeno zbirno knjižico na blagajni trgovin SPAR, INTERSPAR ali SPAR partner in unovčite popust**.

Unovčite lahko poljubno število dopolnjenih zbirnih knjižic, a le eno na en celoten nakup.

* Izdaja SPAR AS nalepk je možna le ob predložitvi SPAR plus kartice. V vsoto za pridobitev SPAR AS nalepk se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, SPAR darilnih kartic in začetnih formul.

** SPAR AS popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Ne velja v spletni trgovini SPAR ONLINE. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike ter ni unovčljiv v trafikah SPAR in INTERSPAR. Popusta ni možno uveljavljati za nakup tobačnih izdelkov, časopisov in revij, povratne embalaže, vinjet, začetnih formul, zaščitnih mask, peletov za ogrevanje, Sodastream polnitev, PAYSAFE kartic, izdelkov Točke zvestobe, suši, Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih kartic (SPAR, Supercard in druge) in darilnih paketov (Zvezdar in Selectbox), knjig založbe Egmont in novih knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev.

Pravila prodajne akcije SPAR AS
Nagradna igra

Lov na besedni zaklad je nazaj! Ste pripravljeni na izziv? Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več